Zingeving en levensvragen

 

Bij het coachtraject Zingeving en levensvragen krijg te maken met thema’s als terugvinden van bezieling in je werk, zingevingsvraagstukken, je persoonlijke waarden in je werk integreren, onderzoeken wat de leegte is in je werk of leven. Je kracht, rust en voldoening hervinden in werk en leven. In deze transformatie coaching zullen persoonlijke aspecten aan de orde komen, zoals die ook onder persoonlijke coaching staan omschreven. Zodat je weer snel met plezier en energie in je werk en leven staat.

Voor wie

Het coachtraject Zingeving is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die naar zichzelf durven kijken en geïnspireerd willen leven en werken.

Werkwijze

  • Een kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen over het coachtraject Zingeving en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen.
  • Gemiddeld duurt een coachtraject Zingeving 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken.
  • De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces.
  • Kenmerkend voor de werkwijze van ons coachingsbureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, inspirerend, open-minded en resultaatgericht.
  • Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. Ieder mens is uniek. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden.
  • Het coachtraject Zingeving vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.

Methodieken

We werken in de individuele coaching en trainingen met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat het traject Zingeving voor jou kan betekenen.

maak-afspraak

 

 

 

 
T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven.

Comments are closed