Visie op coaching

Missie

Jetten Coaching en Consultancy in Amsterdam begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. En organisaties en teams die optimaal willen communiceren en samenwerken. Om wendbaar, krachtig, effectief en geïnspireerd te functioneren.

Visie

Veel organisaties, teams en medewerkers ontwikkelen zich onvoldoende verder vanuit hun unieke kracht, hun identiteit.  De individuele medewerker vraagt zich af: wie ben ik eigenlijk, wat wil ik of wat houdt mij tegen om te doen wat ik het liefste wil doen? Bij organisaties en teams zie je soms dat de weerstand ondergronds gaat. Met als gevolg dat besluiten en werkzaamheden stroperig verlopen. Beslissingen worden gesaborteerd en roddel ontstaat. Er is te weinig ‘zuurstof’ om het vuur in medewerkers aan te wakkeren. Om samen te werken. Aan onderwerpen als innovatie, samenwerking, inzetbaarheid en leiderschap.

Wij geloven dat er veel onbenut potentieel is. Door procedures, overtuigingen en gedragspatronen. Het vrijmaken van het potentieel, kracht en de inspiratie van medewerkers is echter de sleutel voor succes. Hoe doe je dat als leider, ondernemer of professional? Hoe zorg je dat het vuur weer in je medewerkers, in je team of organisatie aanwakkert? 

Dit proJettn Coaching en Consultancyces is verbeeld in het logo van Jetten Coaching en Consultancy, de lotusbloem.

Visie en missie coaching van Jetten coaching en consultancy in Amsterdam

De lotusbloem staat voor innerlijke groei: wie ben je als organisatie, team of medewerker? Wat kun je en wat wil je nu écht?

Zoals deze bloem vanuit de dikke modder onder water krachtig naar het licht groeit, zo kan ook jij als medewerker, team of organisatie succesvol richting geven aan je ambitie. De druppel uit het logo van Jetten Coaching en Consultancy staat voor het begin van deze ontwikkeling. De plas water symboliseert de voeding; de steun van de coach om op inspirerende wijze ingesleten patronen, de zgn. ‘onderstroom’ en interactie met jezelf en anderen bloot te leggen. Zodat de organisatie, het team of jijzelf je eigen antwoorden vindt. Alles is in feite al aanwezig.

Nieuwe inzichten voor ontwikkeling

Net als de kring in de plas water gebeurt er veel tijdens de coaching. Het kan confronterend zijn als een spiegel wordt voorgehouden of vastgelopen patronen zichtbaar worden. Maar juist hierdoor ontstaat er ruimte, ‘zuurstof’, voor nieuwe inzichten en verdere ontwikkeling. Om net als de lotusbloem, tot volle bloei te komen. 

Ervaar in een persoonlijk gesprek wat Jetten Coaching en Consultancy voor je organisatie, team of jijzelf kan betekenen. Neem contact op.

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP

Reacties zijn gesloten.