Visie op coaching

Missie

Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven.

Visie

Veel mensen leven niet vanuit hun eigen kracht. Ze leiden een leven zoals anderen dat van hen verwachten en vragen zich af: wie ben ik eigenlijk, wat wil ik of wat houdt mij tegen om te doen wat ik het liefste wil doen?

Wij geloven dat het vrijmaken van potentieel, kracht en inspiratie van mensen bepalend is voor hun succes. In hun professionele én persoonlijke leven.

Dit proJettn Coaching en Consultancyces is verbeeld in het logo van Jetten Coaching en Consultancy, de lotusbloem.

 

Visie en missie coaching van Jetten coaching en consultancy in AmsterdamDe lotusbloem staat voor innerlijke groei: wie ben je, wat kun je en wat wil je nu écht? Zoals deze bloem vanuit de dikke modder onder water krachtig naar het licht groeit, zo kan ook jij als mens succesvol richting geven aan je leven. De druppel uit het logo van Jetten Coaching en Consultancy staat voor het begin van deze ontwikkeling. De plas water symboliseert de voeding; de steun van de coach om op inspirerende wijze je eigen antwoorden te vinden. Alles is in feite al aanwezig.

Net als de kring in de plas water gebeurt er veel met je tijdens de coaching. Het kan confronterend zijn als een spiegel je wordt voorgehouden. Maar juist hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, groei en kom je, net als de lotusbloem, tot volle bloei en word je wie je werkelijk bent. 

Comments are closed