Talent coaching

Talent coaching is een inspirerend begeleidingstraject dat zich puur richt op het (her)ontdekken of verder ontwikkelen van jouw talent. Hoe kun je succesvol je doelen bereiken in je dagelijkse werk? Hoe kom je beter uit de verf en krijg je weer plezier in je werk? Past het werk wel bij je? Het kennen en bewust kunnen inzetten van je talenten geeft houvast, motivatie en richting. Het zijn de bouwstenen van succesvol gedrag. 

Voor wie

Talent coaching is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die een succesvolle invulling willen geven aan een nieuwe functie, effectief en met plezier willen functioneren, hun toegevoegde waarde maximaal willen inzetten én niet bang zijn om uitgedaagd te worden.

Werkwijze

• Een kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen over talent coaching en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen.
• Gemiddeld duurt een persoonlijk coachtraject 5 – 7 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken.
• Kenmerkend voor onze werkwijze: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.
• Door gesprekken, oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je vraagstelling.
• Talent coaching vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.

Methodieken

We werken met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Lichaamswerk, systemisch werken, TA en Deep Democracy. Eveneens met associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen. Ook wordt gewerkt met Integral Eye Movement Therapy waarbij je ogen in specifieke verschillende richtingen bewegen richting periferie, terwijl je denkt aan een problematische herinnering. IEMT kan helpen om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken en meer keuzevrijheid te genereren, waardoor de kwaliteit van het leven aanzienlijk kan worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ervaar wat talent coaching voor jou kan betekenen.

maak-afspraak

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl

“You can’t just sit there and wait for people to give you that golden dream. You’ve got to get out there and make it happen for yourself”.

– Donna Summer

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. En teams die vastlopen in hun communicatie of samenwerking. Om  weer krachtig, effectief en geïnspireerd te functioneren.

Reacties zijn gesloten.