Personal coaching Amsterdam

Zoek je personal coaching in Amsterdam of omstreken? Dan is Jetten Coaching het juiste adres.

Personal coaching is een begeleidingstraject dat geheel afgestemd is op wie jij bent als persoon. Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Wat zoek je? En, belangrijker nog, hoe geef je je leven en werk op zo’n manier vorm dat je écht meer uit je baan en leven haalt.

Het grote verschil tussen personal coaching en andere vormen van leren is dat in deze vorm van coaching jijzelf centraal staat en niet de leerstof, zoals bij een cursus of opleiding. Jouw coachingsdoelen, gekoppeld aan je talenten, kracht, verlangens, blokkades en ontwikkelpunten geven een eigen richting aan het coachingsproces dat is afgestemd op jouw leerstijl. Je wordt je bewust van talenten, overtuigingen en valkuilen en krijgt een breder perspectief op je mogelijkheden. Daardoor kun je sneller en effectiever je doelen realiseren. Vragen die wij krijgen zijn:

Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op?

Hoe krijg ik een betere balans tussen werk/privé en moeten/willen?

Ik ben mezelf kwijt. Hoe voorkom ik een burnout?

Hoe los ik conflicten op of vermijd ik ze?

Hoe vind ik het plezier in mijn werk terug?

Hoe krijg ik meer erkenning en waardering?

Hoe geef ik beter mijn grenzen aan?

Voor wie

Personal coaching is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die zich persoonlijk, professioneel en authentiek verder willen ontwikkelen.

Werkwijze

  • Een kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen over persoonlijke coaching en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen.
  • Gemiddeld duurt een persoonlijk coachtraject 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken.
  • De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces.
  • Kenmerkend voor onze werkwijze is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.
  • Door gesprekken, oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden.
  • Wat houd je werkelijk tegen, om te doen wat je hebt te doen? Hoe versterk je jezelf op een manier die bij jou past? In de persoonlijke coaching krijg je inzicht in wat je écht belangrijk vindt in je leven en werk, je energiebronnen, kwaliteiten en valkuilen.
  • Persoonlijke coaching vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.
Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam

Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam

Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat persoonlijke coaching voor jou kan betekenen.

maak-afspraak

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl 

Vertrouwen is durven geloven, omdat iets in jou weet dat het waar is.

– Marcel Derkse

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven

Reacties zijn gesloten.