Personal coaching Zit je niet lekker in je vel?
Wil je groeien in je persoonlijke ontwikkeling?

Ik leer je hoe ook jij bewuster kan leven, beter kan communiceren en optimaal kan functioneren

Personal coaching Zit je niet lekker in je vel?
Wil je groeien in je persoonlijke ontwikkeling?

Ik leer je hoe ook jij bewuster kan leven, beter kan communiceren en optimaal kan functioneren

Durf te groeien met personal coaching

Je zit niet lekker in je vel, bent te onzichtbaar, durft je onvoldoende te uiten, krijgt te weinig waardering of vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven.
Personal coaching ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkeling.
Durf te groeien, het geeft je zoveel meer plezier en voldoening. Pak deze kans met beide handen aan.
Ik ben jouw persoonlijke coach op het gebied van bewuster leven, beter communiceren en optimaal functioneren.

  • Leren grenzen aangeven
  • Meer zelfvertrouwen
  • Energieker voelen
  • Effectief samenwerken
  • Persoonlijke begeleiding

Wie jij bent en wat je wil

  • Sta je niet stevig genoeg in je schoenen?
  • Weet je niet hoe je effectief omgaat met conflictsituaties?
  • Moeite om de leiding te nemen of een team aan te sturen?
  • Ervaar je faalangst of durf je geen nee te zeggen?
  • Krijg je graag meer inzicht in je eigen gedrag?

Bij personal coaching draait het allemaal om jou als persoon. Wie ben je, wat wil je, wat kun je? De coaching richt zich op wat je echt belangrijk vindt in je leven en werk en hoe je daar vorm aan kunt geven. Ik daag je uit om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

 

We gaan aan de slag met 1-op-1 coaching, dus niet in een groep.
Het doel van personal coaching is het opheffen van blokkades.
Dit geeft je niet alleen meer inzicht in wie je bent en wat je wil, ook zie je de mogelijkheden die voor je liggen.

“Vertrouwen is durven geloven.
Omdat iets in jou weet dat het waar is.”

Marcel Derkse

Doelen bereiken

Je bent jezelf kwijt, ervaart minder plezier in je werk, krijgt te weinig waardering of hebt het gevoel dat je niet tot je recht komt. Herkenbaar? Voor velen wel. Het kan je zelfvertrouwen een flinke deuk geven.

Als jouw personal coach vind ik het belangrijk dat jij je professionele en persoonlijke ambities in je werk en leven gaat waarmaken. Om het vuurtje in je (weer) te laten branden.
Zodat je weet wat je te doen hebt op een manier die bij jou past. Omdat voor jou niet alleen salaris telt. Je wilt op je plek zijn, je talenten ten volle inzetten om echt iets bij te dragen. Dat gun ik jou, inspireert mij en help ik je graag bij. Samen kijken we wat je in je werk of leven wilt bereiken of wat je verwachtingen zijn. Binnen een veilige leeromgeving ontdek je hoe je eigen gedrag van invloed is op gebeurtenissen.

Werkwijze personal coaching

We starten met een intakegesprek. Samen bekijken we met welke vragen je rondloopt of wat je verwachtingen zijn. Ook ontdek je wat ik als persoonlijke coach voor jou kan betekenen.

Tijdens personal coaching maak je als het ware kennis met jezelf.
Afhankelijk van je kracht, verlangens, blokkades en ontwikkelpunten krijgt het coachingsproces een geheel eigen richting. Dit is dus helemaal afgestemd op je leerstijl.

Bepaalde gevoelens maar ook denkpatronen kunnen je persoonlijke groei in de weg staan. We proberen dit soort dingen te doorbreken, zodat je uiteindelijk je doelen bereikt.
Dat is precies waar ik jou in ondersteun.

Personal coaching geeft je kracht

De kracht achter personal coaching is dat jij zelf aan je eigen talenten en drijfveren werkt. Misschien wel verborgen talenten die je laat groeien.
Na het afronden van de personal coaching heb je meer regie over je loopbaan en leven.
Je hebt zelfkennis, weet wat je écht belangrijk vindt, kent je kwaliteiten maar ook de valkuilen. Van hieruit maak je betere keuzes.

Een persoonlijk coachtraject duurt 7-9 gesprekken, die we verspreiden over twee tot drie weken.

Laten we samen aan de slag gaan

Ik ben graag jouw personal coach. 

Mijn praktijk in Amsterdam is goed bereikbaar. Sessies kunnen ook plaatsvinden via Zoom, Skype, Facetime of Whatsapp.

Wil je meer weten over personal coaching?
Heb je nog vragen?
Neem dan contact met mij op.

Wat zeggen anderen?
Jetten Coaching Amsterdam favicom

Petty

"Het afgelopen half jaar heb ik een coachingstraject bij Berina gevolgd. Door haar sprankelende persoonlijkheid voelde ik me gelijk op mijn gemak bij haar. Met verrassende oefeningen heeft ze me veel inzichten in mijzelf gegeven en in hetgeen ik belangrijk vind in mijn werk en in de omgang met anderen. Ze is doortastend en wist vaak de vinger op de zere plek te leggen. Het heeft de nodige tranen gekost maar als ik kijk naar hoe ik me nu voel ten opzichte van een half jaar geleden dan ben ik een ander mens geworden. Berina heeft mij geholpen weer vertrouwen in mijzelf te krijgen, minder hard voor mezelf te zijn en meer naar mijn gevoel te luisteren. Dit coachingstraject was de beste investering in mijzelf sinds lange tijd!"

Jetten Coaching Amsterdam favicom

Jos Fabre

"De persoonlijke en prettige coaching van Berina heeft me verrassende en zeer heldere inzichten gegeven over alle factoren die van invloed zijn op mijn handelingen en bewegingen. Met deze inzichten werden mijn valkuilen en automatismes zeer snel duidelijk. Daarnaast kreeg ik praktische handvatten die me in diverse situaties helpen te blijven uitgaan van wat voor mij belangrijk en dienend is. De effecten hiervan merk ik direct op zowel professioneel als persoonlijk gebied en ik ben dan ook erg blij dat ik deze stap heb gezet."

Jetten Coaching Amsterdam favicom

Ine van Dijk

"Deze coaching bood mij een goede balans tussen hoofd en hart, tussen verstand en gevoel. Concreet met praktische handvatten, maar met aandacht voor achterliggende patronen. Ik heb er veel van geleerd, kon het direct toepassen en doe mijn werk met meer lichtheid en inzicht."

Jetten Coaching Amsterdam favicom

Anneke

"Berina creëert op een natuurlijke manier een veilige en vertrouwde omgeving om aan de slag te gaan met jouw leervraag. Zij stelt in eerste instantie de mens centraal en gaat vandaar uit met je op zoek naar wat jij belangrijk vindt. Het traject vraagt een open en kwetsbare houding en Berina gaat daar altijd heel zorgvuldig mee om. Er is aandacht voor thema’s die in jouw leven spelen, ook al lijken/zijn die niet altijd direct gelieerd aan werk."

Personal coaching Amsterdam is voor iedereen.
Durf je de uitdaging aan en wil je meer weten?
Neem dan contact met mij op.