Outplacement begeleiding

Jetten Coaching en Consultancy biedt Outplacement begeleiding aan bij het zoeken en vinden van een nieuwe passende baan. Je staat stil bij het loslaten van je functie en de emoties die daarbij een rol spelen. Ook onderzoek je waar je staat in je leven en werk. Wat je wilt en hoe daar te komen. Daardoor zie je nieuwe perspectieven die je inspireren én energie geven. Enkele vragen van klanten die wij krijgen:

  • Mijn functie komt te vervallen. Wat nu?
  • Wat moet ik doen? Mijn baan gaat veranderen en ik weet niet of mijn  functie nog wel bij mij past.
  • Ik krijg binnenkort mijn ontslag en dat overweldigt me. Hoe kan ik gemotiveerd een andere baan vinden?
  • Hoe komt het dat ik niet meer in deze organisatie pas?
  • Welke stappen moet ik zetten om me te oriënteren op een functie buiten mijn organisatie?
  • Ik ben in deze functie ‘gerold’. Welke functie past überhaupt echt bij mij? 
  • Hoe kan ik gericht gaan solliciteren?

Voor wie

Outplacement is een individueel coachtraject voor professionals die ondersteuning willen bij het zoeken en vinden van een nieuwe en passende functie.

Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek. Om antwoord te krijgen op je vragen over Outplacement begeleiding en te ervaren of er een klik is. Gemiddeld duurt een Outplacement begeleidingstraject 12 tot 15 gesprekken met opdrachten tussendoor.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op om effectief om te gaan met terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, inspirerend, open-minded en resultaatgericht.

Outplacement heeft een interne en een externe component. We staan stil bij het verlies van je baan, de emoties die daarbij een rol spelen, je waarden, drijfveren, valkuilen en verlangens (wie ben ik). Vervolgens koppel je deze informatie aan gewenste functies, branches en bedrijfscultuur om helder te krijgen welke baan bij je zou passen (wat wil ik). Rekening houdend met je persoonlijke situatie, werk- en opleidingsachtergrond, de arbeidsmarkt, persoonlijkheid en intreresses wordt gefocused op concrete, realistische mogelijkheden voor werk (wat kan ik).

Met een beroepsprofiel en een plan van aanpak voor de korte en lange termijn ga je concreet aan de slag op de arbeidsmarkt om een baan te vinden die bij je past. Netwerkgesprekken, voorbereiding op sollicitatiegesprekken en werkbezoeken zijn onderdelen van het Outplacement traject. Ook staan we stil bij je curriculum vitae en je elevator pitch. Uiteraard is er voldoende ruimte en aandacht voor onderwerpen waar jij specifiek behoefte aan hebt om je doel te bereiken.  

Locatie

Het Outplacement traject vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.

Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat Outplacement voor jou kan betekenen.

maak-afspraak

 

 

Reacties zijn gesloten.