Methodieken

Verschillende methodieken

Binnen Jetten Coaching & Consultancy werk ik met diverse coaching methodieken als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilts dat zich richt op communicatie, verandering en het oplossen van problemen.

Of de ijsberg van Mc Clelland, de kernkwadranten van Daniel Ofman voor het analyseren van sterke en zwakke punten en conflicten.
Of de Gouden driehoek, RET, Systemisch Werken, TA en Deep Democracy.

Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen en Integral Eyemovement Therapy (IEMT) worden afhankelijk van de coachvraag, eveneens ingezet.

Lichaamswerk coaching

Lichaamswerk coaching te Amsterdam helpt je om meer balans te krijgen tussen denken, voelen en doen. We leven in een hoog tempo waarin we telkens keuzes moeten maken. Met denken alleen kom je er niet. Lichaamswerk coaching helpt je om meer bewust te zijn van gewoontes, patronen en overtuigingen en er anders mee om te gaan of er niet meer op te reageren. Je leert met je aandacht naar je binnenwereld te gaan. Je uiteindelijke doel: beter voelen en contact maken met wat je werkelijk wilt, waardoor je sneller en beter beslissingen neemt. Zweverig? Integendeel.

Lees meer.

Integral Eye Movement Therapy - IEMT

Integral Eye Movement Therapy of kortweg IEMT is een methode om snel en blijvend af te komen van angsten, stress of een fobie en is effectief als je om niet verklaarbare redenen vaak emotioneel wordt.  Problemen worden aangepakt die verscholen liggen in het onderbewuste en niet altijd in taal te bevatten zijn. Ook werkt IEMT bij overtuigingen die gaan over het zelfbeeld als ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik ben de moeite niet waard’. Ervaar hoe je met IEMT je persoonlijke ontwikkeling versnelt, zodat je makkelijker je professionele en persoonlijke ambities kunt realiseren.

Lees meer.