Loopbaancoach in Amsterdam

Berina Jetten, loopbaancoach in Amsterdam, zorgt samen met jou dat je weer in je kracht komt. Dus zoek je een loopbaancoach die gebruik kan maken van  diverse technieken op cognitie, emotioneel en/of fysiek niveau in Amsterdam of omstreken? Kom dan eens langs bij Jetten Coaching en Consultancy. Bij loopbaancoaching staat het werk centraal. Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan of wil je je beweeglijkheid op de arbeidsmarkt vergroten? Wil je ontdekken wanneer je echt in je element bent? En ontdekken wat je energie kost of frustreert? Of functioneer je onvoldoende volgens je werkgever, wil je je leidinggevende rol of je persoonlijke effectiviteit verstevigen? Ontdek dan samen met Berina Jetten, loopbaancoach in Amsterdam, wat je wilt en wat er moet veranderen.   

Loopbaancoach in Amsterdam voor wie?

Signalen over ontevredenheid kun je natuurlijk zelf oppakken.  Ook een werkgever kan zijn medewerker adviseren om aan de slag te gaan met de loopbaancoach in Amsterdam. In alle gevallen is het goed om er iets mee te doen. Zowel jijzelf als de organisatie hebben er profijt van. Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren. Dus zoek je een loopbaancoach in Amsterdam of omstreken? Wacht dan niet langer en maak een eerste afspraak!

Werkwijze loopbaancoaching

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit om antwoord te krijgen op je vragen over loopbaancoaching en te ervaren wat de loopbaancoach voor jou kan betekenen. Gemiddeld duurt een loopbaan coachtraject 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken.

De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek geeft richting aan het coachproces. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat er een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken zijn  persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.

Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden. Dat verschilt per persoon, maar de basis is hetzelfde.

Fases

In de eerste fase brengen we je persoonlijkheid in kaart (wie ben ik?). Bewustwording van je waarden, je energiebronnen en je overtuigingen zijn enkele aandachtspunten in deze fase.

In de tweede fase (wat wil ik?) van het coachtraject wordt gekeken naar je interesses en hoe die zijn te koppelen aan beroepen, branches en de bedrijfscultuur.

Er wordt rekening gehouden met de situatie zoals werk- en opleidingsachtergrond maar ook met jouw persoonlijkheid en je interesses. Vervolgens wordt er gefocused op concrete, realistische mogelijkheden voor werk (wat kan ik?). Je sluit het traject af met concrete doelen en een persoonlijk stappenplan.  Hiermee ga je verder om je loopbaandoel te realiseren (wat ga ik nu doen?). Gedurende het traject heb je al een of meerdere stappen uit je plan in gang gezet.

Kijk voor meer informatie de korte video impressie Coach in beeld

Locatie

De loopbaancoaching in Amsterdam vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14, maar wordt ook op locatie gehouden.

loopbaancoach in amsterdam

Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam

Methodieken

Berina Jetten, loopbaancoach in Amsterdam, werkt met beproefde methoden. Zoals Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Lichaamswerk, systemisch werken, Deep Democracy, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen. Ook kan worden gewerkt met Integral Eye Movement Therapy.  Hierbij bewegen je ogen in specifieke verschillende richtingen terwijl je denkt aan een problematische herinnering. IEMT kan helpen om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken en meer keuzevrijheid te genereren. Hierdoor kan de kwaliteit van je leven aanzienlijk worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten.

Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Kennismaken?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat Berina Jetten als loopbaancoach in Amsterdam voor jou kan betekenen. Of lees hier eerst de ervaringen en referenties van degene die je voor gingen.

loopbaancoach in amsterdam maak-afspraak

T. 062124739 | info@jettencoaching.nl

Succes is een reis, niet een bestemming

– Ben Sweetland

Reacties zijn gesloten.