Loopbaancoach in Amsterdam

 

Zoek je een loopbaancoach in Amsterdam of omstreken? Dan zit je goed bij Jetten Coaching. Bij  loopbaancoaching in Amsterdam staat het werk centraal. Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Hoe kun je je beweeglijkheid op de arbeidsmarkt vergroten? Zorgen dat je op tijd je wendbaarheid optimaliseert? Wanneer ben je echt in je element? Wat kost je energie en wat frustreert je? Functioneer je onvoldoende volgens je werkgever? Wil je je leidinggevende rol of je persoonlijke effectiviteit verstevigen? Ontdek met loopbaancoaching wat je wilt en wat er moet veranderen.

Voor wie

Signalen over ontevredenheid kun je zelf oppakken, maar ook een werkgever kan zijn medewerker adviseren om aan de slag te gaan met loopbaancoaching. In alle gevallen is het goed om er iets mee te doen. Zowel de organisatie als jijzelf hebben er profijt van. Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren. Dus zoek je een loopbaancoach in Amsterdam of omstreken? Wacht dan niet langer en maak een eerste afspraak!

Werkwijze

  • Een kennismakingsgesprek, om antwoord te krijgen op je vragen over loopbaancoaching en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen.
  • Gemiddeld duurt een loopbaan coachtraject 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken
  • De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces.
  • Kenmerkend voor onze werkwijze is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.
  • Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden. Dat verschilt per persoon, maar de basis is hetzelfde:
  • In de eerste fase brengen we je persoonlijkheid in kaart (wie ben ik?). Bewustwording van je waarden, je energiebronnen en je overtuigingen zijn enkele aandachtspunten in deze fase.
  • In de tweede fase (wat wil ik?) van het coachtraject wordt gekeken naar je interesses en hoe die zijn te koppelen aan beroepen, branches en de bedrijfscultuur.
  • Rekening houdend met de situatie, werk- en opleidingsachtergrond, de persoonlijkheid en je interesses wordt vervolgens gefocused op concrete, realistische mogelijkheden voor werk (wat kan ik?).
  • Je sluit het traject af met concrete doelen en een persoonlijk stappenplan om je loopbaandoel te realiseren (wat ga ik nu doen?). Gedurende het traject heb je al een of meerdere stappen uit je plan in gang gezet.
  • De loopbaancoaching vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.
IMG_2917

Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam

Methodieken

We werken in de individuele coaching en trainingen met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen. Ook wordt gewerkt met Integral Eye Movement Therapy waarbij je ogen in specifieke verschillende richtingen bewegen richting periferie, terwijl je denkt aan een problematische herinnering. IEMT kan helpen om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken en meer keuzevrijheid te genereren, waardoor de kwaliteit van het leven aanzienlijk kan worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat Berina Jetten als loopbaancoach in Amsterdam voor jou kan betekenen.

maak-afspraak

 

 

 

T. 062124739 | info@jettencoaching.nl

Succes is een reis, niet een bestemming

– Ben Sweetland

Comments are closed