Coach Berina Jetten

Kenmerkend voor de begeleiding van Berina Jetten, loopbaancoach in Amsterdam, is dat ze integer is, authentiek en een goede vertrouwenspartner voor haar cliënten omdat zij werkelijk naar hen luistert, hen accepteert zoals ze zijn en in staat is hen op liefdevolle, maar ook op confronterende wijze in beweging te brengen. Het vertrekpunt daarbij is altijd de coach vraag en de leerstijl van de cliënt.

Coach in Amsterdam Berina Jetten

Drs. Berina Jetten, coach in Amsterdam

“Berina: Het klinkt cliché maar ik ben dol op mensen en zie vaak hun potentie. Als mensen meer in hun kracht staan komen ze tot bloei en maken ze hun ambities waar. Ze hebben grip op hun werk en leven en vinden ook in situaties van werkdruk en stress focus, rust en voldoening. Dat betekent niet dat alles dan van een leien dakje gaat. Dat is onzin. Wel gaan ze sneller ontdekken wat ze nodig hebben en kunnen inzetten om effectief en met plezier te functioneren. Het geeft mij voldoening en energie om als inspirator, spiegel, adviseur en katalysator bij te dragen aan de groei van mensen en organisaties”  

Rationaliteit verbinden met spiritualiteit.

Haar oprechte belangstelling voor wat er leeft bij de cliënt, de manier waarop ze rationaliteit en spiritualiteit verbindt in het coachen zonder zweverig te worden, de wijze waarop ze snel tot de kern van het probleem komt én haar humor maken loopbaancoach Berina succesvol in het begeleiden van mensen die effectief en geïnspireerd willen leven en werken. 

Achtergrond

Mensen en de manier waarop zij communiceren met elkaar en met zichzelf vormen de rode draad in het leven van drs. Berina Jetten (1964), haar opleidingen en werk. Als dochter van ouders uit twee verschillende culturen (Surinaamse vader en een Hollandse moeder), geboren en opgegroeid in Amsterdam, ervoer ze hoe belangrijk effectieve communicatie is. Echt openstaan voor elkaars waarden en opvattingen en dat goed weten te vertalen in je communicatie zorgt ervoor dat je de ander werkelijk kunt zien en horen en daardoor makkelijker kunt accepteren met al zijn of haar kwaliteiten én valkuilen. Datzelfde geldt voor de ander. Dat vraagt enige zelfreflectie en mededogen. En betekent niet dat je het altijd met de ander eens hoeft te zijn. Wel bereik je meer op een prettige manier omdat je persoonlijker en authentieker communiceert. Dat doet iets met jezelf en de ander en dat merk je. Je hebt het over wat je belangrijk vindt; waar het je in essentie om gaat. 

Waarom doen mensen wat ze doen en wat houdt hen tegen om te doen wat ze het liefste zouden willen doen? Communicatie boeide Berina zo enorm dat ze zowel de HBO-Maatschappelijk Werk opleiding ging volgen als Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Jarenlang werkte ze als communicatiedeskundige en leidinggevende in diverse functies. Zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit. Om ook mensen op identiteitsniveau in beweging te zetten, volgde ze diverse coach en trainingsopleidingen. Om in 2009 haar kennis en ervaring te bundelen en haar bureau Jetten Coaching en Consultancy op te richten.

Berina volgde onder andere de opleiding Trainen en Coachen bij de Inholland Acadamy. Daarna rondde ze de CEDEO gecertificeerde Post-HBO coach opleiding bij de Alba Academie af, Lichaamswerk bij Atma Instituut, NLP Master bij de 1e Verdieping en vele andere communicatie en coach opleidingen en trainingen. 

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP


Ervaar in een persoonlijk gesprek wat Jetten Coaching en Consultancy voor je kan betekenen.

maak-afspraak

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl 

Understand that the right to choose your own path is a sacred privilege. Use it. Dwell in possiblity.

– Oprah Winfrey

Reacties zijn gesloten.