Coach Berina Jetten

Loopbaancoach, personal coach en teamcoach Berina Jetten gelooft in de kracht van ontwikkeling. Van zowel individuele medewerkers als teams en organisaties. En in heldere, authentieke communicatie. Zodat medewerkers en organisaties hun ambities kunnen realiseren. En iedereen effectief én met plezier zijn bijdrage kan leveren.  

Klanten beschrijven Berina als integer, authentiek en een goede vertrouwenspartner. Ze voelt scherp aan wat er nodig is om een veilige sfeer te scheppen, waarin ieder mens en/of team tot zijn recht komt. En als het ware ‘thuis komt bij zichzelf’. Om passende keuzes te maken en zijn doelen te realiseren.

In haar werkwijze gaat ze vooral uit van talenten en mogelijkheden. Ook heeft ze aandacht voor de interactie en onderliggende patronen binnen de persoon zelf of zijn omgeving, het team of de organisatie. Omdat deze het probleem in stand kunnen houden of versterken. Het geeft haar voldoening en energie om als inspirator, spiegel, adviseur en katalysator bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van professionals en organisaties.

Coach in Amsterdam Berina Jetten

“Coach Berina: Het klinkt cliché maar ik ben dol op mensen en organisaties. Ik zie vaak hun potentie en wat ze nodig hebben om tot hun recht te komen. Dat gaan ze zelf ontdekken. Als professionals en teams in hun kracht staan kunnen ze makkelijker hun ambities waarmaken. Ze hebben grip op hun werk en leven. En vinden ook in situaties van werkdruk en stress focus, rust en voldoening. Dat betekent niet dat alles dan van een leien dakje gaat. Dat is onzin. Wel hebben ze geleerd sneller in te zetten wat ze nodig hebben om de situatie succesvol te kantelen”.

Rationaliteit verbinden met spiritualiteit

Berina is oprecht geïnteresseerd in wat er leeft bij de professional of de organisatie. De manier waarop ze rationaliteit en spiritualiteit verbindt in het coachen zonder zweverig te worden, de wijze waarop ze snel en haarscherp tot de kern van het probleem komt én haar humor maken coach Berina succesvol in het begeleiden van professionals en teams die effectief en geïnspireerd willen (samen)werken. 

Achtergrond

De rode lijn in haar loopbaan is ontwikkeling en de bijdrage van onder andere communicatie daar aan: waarom doen mensen wat ze doen? Wat maakt de een succesvol en wat belemmert de ander om zijn ambitie waar te maken? En wat kun je nu doen om je doel te bereiken? Na haar HBO opleiding Maatschappelijk Werk rondde ze de studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Daarna was ze werkzaam als communicatieadviseur en leidinggevende. Zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit. Om professionals verder in beweging te brengen volgde ze vele coachopleidingen en trainingen. Om in 2009 haar kennis en ervaring te bundelen in haar bedrijf Jetten Coaching en Consultancy en te werken als zelfstandig (team)coach. 

Voor haar eigen plezier en ontwikkeling én om professionals maximaal te ondersteunen, schoolt Berina zich voortdurend bij. Ze startte met Trainen en Coachen bij de Inholland Academy. Daarna volgde de CEDEO gecertificeerde coachopleiding aan de Alba-Academie. Na een paar leiderschapstrainingen deed ze de  verdiepingstraining Loopbaancoaching bij de Alba-Academi

Een lichaamsgericht training bij het Atma Instituut volgde om sterk mentaal gerichte professionals sneller in beweging te krijgen. Een Master Practioner NLP rondde ze daar na af om krachtiger bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie van haar klanten. ‘De opleiding ‘De psychologie van het lichaam’ bij Annet van Laar was een mooie verdieping op de Atma opleiding. Omdat ze veel klanten kreeg met stress gerelateerde klachten en de behoefte voelde zich hierin verder te bekwamen, volgde ze focus trainingen en een Burn-out preventie training bij de Alba-Academie. De IEMT opleiding was een bijzondere en effectieve aanvulling hierop. In 2019 rondde ze de CEDEO opleiding Organisatiecoaching / Teamcoaching af om niet alleen professionals in de context van hun organisatie, maar ook teams maximaal in beweging te brengen. 

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en de belangenvereniging NVNLP.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP


Wil je van gedachten wisselen over de diverse (team)coachmogelijkheden? Bel gerust of maak een afspraak.

maak-afspraak

Understand that the right to choose your own path is a sacred privilege. Use it. Dwell in possiblity,” Oprah Winfrey

Reacties zijn gesloten.