Coach Berina Jetten

Loopbaancoach, personal coach en teamcoach Berina Jetten gelooft in de kracht van ontwikkeling en heldere, authentieke communicatie. Zodat iedereen zijn persoonlijke en professionele ambities kan realiseren. En krachtig, effectief én geïnspireerd kan functioneren.

In haar werkwijze let ze niet alleen op het probleem dat zich voordoet. De interactie en onderliggende patronen die spelen binnen de omgeving, het team of de organisatie hebben ook haar aandacht. Omdat deze het probleem in stand kunnen houden of zelfs versterken. 

Coach Berina Jetten kijkt scherp naar talenten en mogelijkheden van professionals en teams. Is integer, authentiek en een goede vertrouwenspartner. Het geeft haar voldoening en energie om als inspirator, spiegel, adviseur en katalysator bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van professionals en organisaties.

Coach in Amsterdam Berina Jetten

“Coach Berina: Het klinkt cliché maar ik ben dol op mensen en organisaties. Ik zie vaak hun potentie. Als professionals in hun kracht staan kunnen ze makkelijker hun ambities waarmaken. Ze hebben grip op hun werk en leven. En vinden ook in situaties van werkdruk en stress focus, rust en voldoening. Dat betekent niet dat alles dan van een leien dakje gaat. Dat is onzin. Wel gaan ze sneller ontdekken wat ze nodig hebben om effectief en met plezier te functioneren”.

Rationaliteit verbinden met spiritualiteit

Berina’s oprechte belangstelling voor wat er leeft bij de professional of de organisatie, de manier waarop ze rationaliteit en spiritualiteit verbindt in het coachen zonder zweverig te worden, de wijze waarop ze snel tot de kern van het probleem komt én haar humor maken coach Berina succesvol in het begeleiden van professionals en organisaties die effectief en geïnspireerd willen functioneren en samenwerken. 

Achtergrond

Na haar HBO opleiding Maatschappelijk Werk rondde ze de studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Daarna was ze werkzaam als communicatieadviseur en leidinggevende. Zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit. Om professionals verder in beweging te brengen volgde ze coachopleidingen en trainingen. Om in 2009 haar kennis en ervaring te bundelen en te werken als zelfstandig (team)coach voor haar bedrijf Jetten Coaching en Consultancy.

Voor haar eigen ontwikkeling en om proffesionals maximaal te ondersteunen, schoolt Berina zich voortdurend bij. Ze startte met Trainen en Coachen bij de Inholland Acadamy. Daara volgde de CEDEO gecertificeerde coachopleiding bij de Alba-Academie. Na een aantal leiderschapstrainingen bij de Vrije Mare deed ze de verdiepingstraining Loopbaancoaching bij de Alba-Academie.

Een lichaamsgerichte training bij het Atma Instituut volgde om sterk mentaal gerichte professionals sneller in beweging te krijgen. Een Master Pactioner NLP rondde ze daarna af om nog beter bij te kunnen dragen aan een krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie van professionals. ‘De psychologie van het lichaam’ bij Annet van Laar was een prachtige verdieping op de Atma opleiding. Focustrainingen en een Burn-out preventie training bij de Alba-Academie deed ze om nog beter aan te sluiten op de behoefte van professionals met stress gerelateerde klachten. De IEMT opleiding was een aanvulling hierop. In 2019 rondde ze met trots de CEDEO opleiding Organisatiecoaching / Teamcoaching af.

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP


Ervaar in een persoonlijk gesprek wat Jetten Coaching en Consultancy voor jou of je organisatie kan betekenen.

maak-afspraak

Understand that the right to choose your own path is a sacred privilege. Use it. Dwell in possiblity,” Oprah Winfrey

Reacties zijn gesloten.