Lichaamswerk coaching


Lichaamswerk coaching helpt je om meer balans te krijgen tussen denken, voelen en doen. We leven in een hoog tempo waarin we telkens keuzes moeten maken. Met denken alleen kom je er niet uit. Je zult ook je gevoelens moeten inzetten. Vooral als het gaat om essentiële beslissingen.

Veel mensen hebben hun gevoelens leren onderdrukken, ieder op zijn eigen manier. Omdat ze lastig waren of niet gewenst. Binnenhouden wat er eigenlijk uit wil, kost energie en geeft spanning. Door lichaamswerk  leer je beter voelen op fysiek en emotioneel niveau. Spanning kan uit je lichaam worden  afgevoerd en je komt meer te weten over jezelf en dat wat je wilt. Kortom, met lichaamswerk is er weer evenwicht tussen denken, voelen en doen.

Hoe werkt het?

Lichaamswerk coaching is kort samengevat: ademen, bewegen en geluid maken. Het helpt je in contact te komen met jezelf op een ander en dieper niveau dan soms mogelijk is met cognitieve methodieken. Je leert voelen wat voor jou belangrijk is en ontdekt mogelijkheden die je eerder niet via je verstand voor mogelijk had gehouden. Afhankelijk van de leervraag en de cliënt, zet ik lichaamswerk in als dat helpt de cliënt sneller in beweging te brengen.

Reacties zijn gesloten.