Lichaamswerk coaching Bewust worden van je gevoel
Contact maken met jezelf en je lichaam

Lichaamswerk coaching Bewust worden van je gevoel
Contact maken met jezelf en je lichaam

Lichaamswerk coaching

Lichaamswerk coaching helpt je om meer balans te krijgen tussen denken, voelen en doen.
We leven in een hoog tempo waarin we telkens keuzes moeten maken. Met denken alleen kom je er niet. Lichaamswerk coaching helpt je om meer bewust te zijn van gewoontes, patronen en overtuigingen en er anders mee om te gaan of er niet meer op te reageren.

Je leert met je aandacht naar je binnenwereld te gaan. Je uiteindelijke doel: beter voelen en contact maken met wat je werkelijk wilt, waardoor je sneller en beter beslissingen neemt.
Zweverig? Integendeel.

  • Geeft je een krachtig innerlijk kompas.
  • Brengt rust in je hoofd.
  • Helpt je sneller los te laten ofwel te ervaren wat is.
  • Geeft energie voor herstel.
  • Vergroot je autonomie.

“Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen.”

Jon Kabat - Zinn 

Hoe werkt lichaamswerk coaching?

Lichaamswerk coaching helpt je in contact te komen met jezelf op een ander en dieper niveau dan soms mogelijk is met cognitieve methodieken.
Je leert voelen wat voor jou belangrijk is en ontdekt opties die je niet voor mogelijk had gehouden. Kort samengevat gaat het over:

  • Met aandacht waarnemen.
  • Contact maken met je emoties.
  • Bewegen.
  • Ademen om spanning los te laten.

Afhankelijk van de coachvraag en je leerproces, zet ik lichaamswerk in om je sneller in beweging te brengen.

Resultaat van lichaamswerk coaching

Veel mensen hebben hun gevoelens leren onderdrukken, ieder op zijn eigen manier. Omdat ze lastig waren of niet gewenst. Binnenhouden wat er eigenlijk uit wil kost energie en geeft spanning.
Door lichaamswerk coaching  leer je je beter voelen op fysiek en emotioneel niveau.
Spanning kan uit je lichaam worden afgevoerd en je komt meer te weten over jezelf en dat wat je wilt. Kortom, met lichaamswerk is er weer evenwicht tussen denken, voelen en doen.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Neem contact op.
Ik vertel je er graag meer over.

Wat zeggen anderen?
Jetten Coaching Amsterdam favicom

Maria Skoula 

"De coachingssessies met Berina Jetten heb ik ‘socratische gespreksessies’ genoemd. Berina als een vroedvrouw die ervoor zorgt dat de ‘bevalling’ goed verloopt. Berina is een goede vroedvrouw die rustig naar moeilijke plekken gaat zodat ik zelf kon ontdekken waar mijn macht en onmacht zit waar de inspiratie en waar de blokkades zitten. Ik hoop niet dat het wollig of luchtig klinkt omdat het niet het geval is. Trouwens je kan Berina niet om de tuin leiden!! Ik kan alleen maar zeggen dat alles weer stroomt. Ik ben ervan overtuigd dat het bewustwordingsproces, mijn manier van denken en dus mijn houding positief heeft beïnvloed.
Berina, dank je wel.
"

Jetten Coaching Amsterdam favicom

Elles Arxhoek

"Berina heeft mij begeleid na een burn-out. Ik wist niet meer wat ik wilde en bleef erg in mijn denkvermogen hangen. Berina heeft mij begeleid in mijn zoektocht naar wat ik zelf wil en daar waar ik voor sta, zonder dat ik over mijn grenzen ga. Berina luisterde met aandacht naar mijn behoefte en zette instrumenten in om mij dat zelf te laten voelen en ervaren. Ik heb handvatten ontvangen die ik nu in kan zetten. De sessies waren vol aandacht en enthousiasme, dat je je thuis voelde komen. Ik heb meer rust en vertrouwen gekregen. Het was een waardevol traject."