Ervaringen met Jetten coaching

Gemiddeld cijfer voor ervaringen met Jetten Coaching en Consultancy: 8.8 (Gebaseerd op 63 ervaringen)

Algemeen 8.7
Coach 9.2
Inhoud 8.7
Effectiviteit 8.6
Organisatie 8.9

Laurianne over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 04 11 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Ik ben zeer tevreden over de coaching van Berina Jetten. Ze creëert een open sfeer en past de juiste methodes toe om tot de kern te komen.

Tedo Kiel over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 16 07 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 7
Coach 9
Inhoud 7
Effectiviteit 7
Organisatie 8
Berina is een prettige coach en wil naar je verhaal luisteren. Ze past het coachtraject aan op jouw eigen verhaal. Belangrijk is dat ze het doel (je leervraag) voor ogen houdt en handelingen zoals kaartspelletjes als middel behoudt, zodat ze niet blijft hangen in kleine dingen. Ze is flexibel en vraagt ook eigen inzet. Geef je die inzet, dan krijg je energie terug. En dan kan je paar stappen verder gekomen.

Dennis Hooftman over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 11 06 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
Berina is een coach met een warm hart. Open, constructief, gevoelig en op menselijke wijze werkt ze met je. Ze is zakelijk waar nodig, en werkt resultaatgericht. Maar met een schaterlach en soms zelfrelativering weet ze de vinger op de zere plek te leggen, en geeft je voldoende inzicht en energie om er thuis blijvend mee aan de slag te gaan. Ik kan haar van grote harte aanbevelen.

Joke Rode over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 01 05 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Mijn ervaring met Berina is zeer goed. Tijdens het introductie gesprek voelde ik mij veilig bij Berina. Eigenlijk wist ik meteen dat ik met Berina het coaching traject in wilde gaan. De locatie is prima te bereiken en de ruimte waar Berina in werkt doet huiselijk aan, er hangt een goede sfeer. De oefeningen die Berina met mij deed hadden meteen effect op mij en keeg ik hiermee de handvatten om verder te gaan naar mijn zoektocht naar mijn competenties, die ik uiteindelijk ook gevonden heb en deze nu kan ten volle kan gaan gebruiken in mijn nieuwe functie. Berina haar professionaliteit samen met haar persoonlijke benadering hebben mij weer op weg geholpen.

Maaike over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 30 03 2018) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 7
Ik heb een prettig coachingstraject met Berina achter de rug. Vanuit herkenning en verbinding heeft zij mij geholpen keuzes te maken die ik wellicht anders niet had gemaakt.

Toos Vos over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 09 02 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Ik wist niet zeker of loopbaancoach wat ik nodig had, gelukkig herinnerde Berina Jetten me eraan dat je eerst moet weten wat je wil en kunt, voordat je goed op zoek kunt naar een passende baan. Ik dacht dat ik mezelf goed kende, maar nu weet ik nog beter wat bij me past en waarom. Laagdrempelig, persoonlijk, ook geschikt voor starters. Echte eye-opener voor mij. Fijne oefeningen die meer losmaken dan ik gedacht had.

Marieke Noz over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 05 02 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Een coaching traject bij Berina Jetten kan ik iedereen aanbevelen. Berina neemt goed de tijd om samen te zoeken naar wat je echt nodig hebt, en daar tijdens de coaching veel aandacht aan te besteden. Ik wilde ondersteuning bij een outplacement, maar de coaching ging veel dieper dan dat.Ik heb inmiddels een leuke nieuwe baan gevonden met de hulp van de vele praktische oefeningen die we tijdens het traject deden, zoals het kijken naar je CV en simpel maar doeltreffend- het simuleren van een sollicitatie gesprek. Daarnaast heb ik echter iets gekregen uit de coaching, dat nog veel belangrijker is dan de nieuwe baan: zicht op waar ik in werk energie van krijg en het zelfvertrouwen om voor dergelijk werk te gaan. Ik zou direct weer voor Berina kiezen als ik ooit weer op zoek wil naar een coaching traject.

Marlies Liebrecht over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 25 01 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Berina heeft mij enorm geholpen met het onderzoeken welke functies mij het meest gelukkig (zouden) maken en hoe ik hierbij mijn kwaliteiten het beste kan inzetten. Met een praktijkgerichte visie gaat zij aan de slag, waardoor het geen zweverig geheel wordt.
Na enkele sessies heb ik antwoorden op mijn vragen gekregen en weet ik heel concreet welke richting ik op moet gaan. Naast dat zij zeer professioneel is, is zij een warm, lief mens. Je voelt je gelijk op je gemak!
Ontzettend bedankt Berina!

Jeroen over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 18 12 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 7
Berina Jetten is een praktische en leuke coach die mij met behulp van leuke ondersteunende technieken inzicht heeft gegeven in wat me drijft en wat belangrijk voor mij is. Daarnaast zijn we met nuttige hulpmethoden concreet aan de slag gegaan zodat je naast inzicht ook daadwerkelijk tot actie komt.

Rachelle over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 03 11 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Door de coaching van Berina ben ik er achter gekomen waarom ik niet gelukkig was in mijn werk en wat voor mij belangrijke en essentiële waarden en drijfveren zijn om mijn werk leuk te kunnen vinden. Het heeft mij geholpen in mijn besluit om mijn baan op te zeggen en voor mezelf te gaan beginnen.Wat ik heel erg prettig vind aan de coaching van Berina is haar persoonlijke, menselijke touch. Ik voelde me echt heel erg op mijn gemak bij haar en de praktijkruimte is met zorg en aandacht ingericht waardoor je in een prettige, huiselijke sfeer terecht komt. Tegelijkertijd is Berina zakelijk, professioneel en waren haar coachingmethodes voor mij vaak bijzonder doeltreffend.

Aziz over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 10 10 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 10
Faciliteiten waren heel goed
Zij was altijd bereikbaar
De sfeer was heel positief …………………………………………………………………

Vera over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 02 10 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Berina heeft een prettige, persoonlijke manier van coachen. Ze gaat goed de diepte in, vraagt door, maar houdt tegelijkertijd de praktische kant goed in het vizier. Met verschillende technieken geeft ze inzicht in waar je energie van krijgt en waarom en hoe je dat vervolgens kunt vertalen naar de praktijk.

Marlieke D over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 23 08 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Berina is een erg prettige, vriendelijke coach met veel kennis en ervaring. Ze weet via indirecte vragen en methodes de juiste kern en persoonlijke waardes boven tafel te krijgen. Ze stelt goede vragen en geeft relevante ‘huiswerk’ opgaves mee voor thuis reflectie. Kan Jetten coaching aan iedereen aanraden, ben erg enthousiast over het gehele traject.

Jetty over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 23 06 2017) Communicatie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
Ik heb 4 coaching-sessies van 1,5-2 uur gehad met Berina met als doel mijn manier van communiceren te verbeteren. Berina wist al heel snel de oorzaak te achterhalen. Het is niet dat ik niet weet hoe ik het beste kan communiceren, maar het is de overtuigende gedachte die ik over mezelf heb die maakt dat ik in bepaalde situaties wat wollig en niet assertief communiceer. Hier hebben we tijdens de 4 sessie op ingezoomd en geoefend hoe het ook anders kan.
Tijdens een lastige praktijk-situatie heb ik Berina gebeld en heeft ze me telefonisch op weg geholpen, waardoor ik deze lastige situatie voor mezelf met trots heb weten af te handelen. Ik vond het erg prettig dat ze me meteen kon helpen.In slechts 4 sessies heb ik meer bereikt dan dat ik bijvoorbeeld met een training ‘Effectief Communiceren’ had bereikt. Ik ben daarom ook erg blij met het behaalde resultaat. Berina is een prettig mens, gezellig om mee samen te werken en mede dit maakte dat ik er met veel plezier naar toe ging. Mocht ik weer een keer ‘vast’ lopen, dan ga ik absoluut weer bij Berina langs. Nogmaals bedankt!

JA over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 15 05 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 8
Berina is een kundige coach die goed weet te bepalen welke stappen gezet moeten worden om bij de antwoorden op (loopbaan) vragen te komen. Ze geeft vertrouwen waardoor de gesprekken snel diepte hebben en effectief zijn.
Berina heeft duidelijk inzicht gegeven in mijzelf waardoor ik veel makkelijker en vol (zelf)vertrouwen keuzes maak zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Jim over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 23 03 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Berina is een zeer professionele coach, zonder daarbij in vaste processen of werkwijzen te vervallen. Ze weet altijd op een creatieve manier mijn situatie te bekijken en de juiste, op dat moment relevante methode toe te passen. Dat doet ze met veel enthousiasme en op een persoonlijke manier. Ze is niet bang om nieuwe en nog niet verkende paden in te slaan, en neemt je zo mee op zelfontdekking.

Jop over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 22 03 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 10
Ik heb bij Berina een prettig en efficient traject doorlopen; met een coaching die erop gericht was om zelf mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik mijn focus hervond. Verder ook leerzaam voor de toekomst.

EK over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 22 02 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 7
Ik heb met de coaching een goede aanzet gemaakt tot het verwerken van heftige gebeurtenissen en inzicht in mijn wezen. Hoe ik reageer op situaties en hoe ik dat stap voor stap kan ombuigen naar een voor mezelf fijnere reactie. Ik vind Berina een fijne gesprekspartner die me ook in mijn waarde laat.
Enige minpuntje wat mij betreft was de parkeergelegenheid (duur, betaald).

Annemijn over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 27 01 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 7
Effectiviteit 7
Organisatie 7
Een flinke dosis vragen, concrete opdrachten en persoonlijke aandacht en af en toe de vinger op de zere plek. Zo heeft Berina mij opweg geholpen mijn ideaalbeeld scherp te stellen en in kaart te brengen wat ik nodig heb om mijn doelen te verwezenlijken.

Frank over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 13 01 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Berina, ik ben altijd met plezier naar jou toe gegaan. Vond het allemaal erg interessant.
Per week/maand namen mijn energie en zelfvertrouwen weer toe. De gesprekken hebben mij erg geholpen. Jouw energie werkt aanstekelijk. Ik ging altijd fluitend weer naar huis.

Andre Vermeulen over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 12 10 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
De rustige en persoonlijke benadering zijn door mij als zeer prettig ervaren. De sessies waren interactief Gedurende sessie wordt je echt aan het werk gezet om eens goed naar jezelf te kijken. Wat zijn je belangrijkste waarden en doelen. En hoe zie je die terug in je dagelijkse leven zowel zakelijk als privé. Heb concrete handvatten en verbeterpunten gekregen waar ik mee verder kan.

ine van dijk over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 08 10 2016) Leidinggeven
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie n.v.t.
Deze coaching bood voor mij een goede balans tussen hoofd en hart, tussen verstand en gevoel. Concreet met praktische handvatten, maar met aandacht voor achterliggende patronen. Ik heb er veel van geleerd, kon direct toepassen en doe mijn werk met meer lichtheid en inzicht

Miranda over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 30 09 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
Moet ik nou doorgaan met buffelen bij dat eigen bedrijf of ben ik toch meer de persoon die floreert in een team en bij een vaste baan? Die vraag stelde ik me al een tijdje en ik kwam er zelf niet meer uit. Ik had weinig energie en zag het vaak somber in.
Tijdens een traject van 9 sessies heeft Berina me laten inzien dat het werk dat ik deed eigenlijk heel goed bij mij paste, maar dat niet alle aspecten van het ondernemerschap iedereen op het lijf zijn geschreven. Door hierover te praten en zaken te analyseren dienden er zich ook oplossingen aan en heb ik geleerd hulp te vragen en met name te vertrouwen op mijn eigen capaciteiten. Ik vond het erg fijn dat het een ‘zakelijke’ coaching is maar wel met genoeg ruimte voor de persoonlijke kant en Berina voelt heel goed aan wat er wanneer nodig is.
Het coaching traject heeft een flinke boost gegeven aan mijn zelfvertrouwen en aan mijn bedrijf!

Gonneke de jong over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 29 09 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Ik heb me vanaf het eerste moment erg op mijn gemak gevoelt en kon zeggen wat ik dacht. Berina heeft een hele warme en positieve uitstraling en we werkten in een ongedwongen sfeer. Door haar methode om te werken met reflectieverslagen zijn de gesprekken bij mij goed blijven hangen. En het geeft gelijk een goed document om op terug te grijpen. Verder maakt ze gebruik van diverse methodes om tot een antwoord of inzicht te komen. Ik heb die afwisseling als erg prettig ervaren.

AWB over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 22 05 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Tijdens de intake voelde ik direct een klik met Berina. Een open en hartelijke vrouw met oprechte interesse en betrokkenheid, die mij op een prettige manier aan het denken zet.
Ze had een fijne balans tussen mij enerzijds zelf na te laten denken en conclusies te laten trekken, maar anderzijds mij ook helpen bij het komen tot inzichten door verbanden te leggen. Voor iedere sessie koos ze een ander, bewezen coachmodel om aan de slag te gaan met mijn leerdoel en met de huiswerkopdrachten ging je leerproces ook thuis nog door.
Dit coachingtraject heeft mij een veel beter inzicht gegeven in mezelf en waarom ik dingen doe. Door je bewust te worden van bepaalde patronen en handvatten aangereikt te krijgen hoe deze aan te pakken, ben ik (nog) gelukkiger in mijn werk geworden.

Roos over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 19 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Berina is open en hartelijk en kan met ogenschijnlijk simpele oefeningen helpen om inzicht te geven in gedragspatronen. Ze heeft mij geholpen te ontdekken waar ik goed in ben en dat ik daar trots op mag zijn.

Cindy over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 10 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Het belangrijkste vond ik de combinatie van technieken/theorie en het persoonlijke. Ik had beide nodig om tevreden over de coaching te zijn. Als het te theoretisch was geweest, had ik me niet prettig gevoeld en als het te persoonlijk was geweest, had het niet professioneel genoeg gevoeld. Ik vond het heel belangrijk dat ik echt het gevoel had dat ik haar kon vertrouwen en dat ze begreep wat mijn probleem was. Ook vond ik het prettig dat ze mij geen woorden in de mond legde, maar mij zelf liet denken en tot een conclusie liet komen. Ik vond het inhoudelijk goed/professioneel, ik had een klik met Berina en alle faciliteiten waren ook op orde (afspraken maken, flexibiliteit, huiswerk, locatie, drankjes en chocolade).

MR over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 10 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Ik heb een aantal coachingsessies bij Berina gevolgd. Door haar openheid en vrolijkheid voelde ik mij snel op mijn gemak. Berina is erg deskundig en toont begrip voor de voorgedane situaties. Door de oefeningen die ik heb gedaan heb ik veel inzichten gekregen in mijn volgende stap (carriere-wise) en in mijzelf. Ik kan een coachingsgesprek bij Berina aan iedereen aanbevelen!

Marit over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 09 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Door het coachtraject heb ik geleerd om vertrouwen in mezelf te hebben als beroepsbeoefenaar. Ik heb handige handvaten aangereikt gekregen die ik in de rest van mijn carriere kan inzetten. Berina kijkt goed naar wat jij nodigt hebt en sluit daar heel goed bij aan. De oefeningen zijn actief, interactief en onzettend leerzaam. Ik heb veel meer inzicht in mezelf gekregen. Zeker een aanrader!

Petty over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 01 03 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Het afgelopen half jaar heb ik een coachingstraject van 9 sessies bij Berina gevolgd. Door haar sprankelende persoonlijkheid voelde ik me gelijk op mijn gemak bij haar. Met verrassende oefeningen heeft ze me veel inzichten in mijzelf gegeven en in hetgeen ik belangrijk vind in mijn werk en in de omgang met anderen. Ze is doortastend en wist vaak de vinger op de zere plek te leggen. Het heeft de nodige tranen gekost maar als ik kijk naar hoe ik me nu voel ten opzichte van een half jaar geleden dan ben ik een ander mens geworden. Berina heeft mij geholpen weer vertrouwen in mijzelf te krijgen, minder hard voor mezelf te zijn en meer naar mijn gevoel te luisteren. Dit coachingstraject was de beste investering in mijzelf sinds lange tijd!

Anneke over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 20 01 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Berina creëert op een natuurlijke manier een veilige en vertrouwde omgeving om aan de slag te gaan met jouw leervraag. Zij stelt in eerste instantie de mens centraal en gaat vandaar uit met je op zoek naar wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan. Het traject vraagt van de cliënt een open en kwetsbare houding en Berina gaat daar heel zorgvuldig mee om. Er is aandacht voor thema’s die er in jouw leven spelen, ook al lijken/zijn die niet altijd (direct)gelieerd aan werk.

Ano Niem over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 08 12 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
Het coachtraject is een hele belangrijke ervaring voor mij geweest. Ik kijk met plezier en trots terug aan de samenwerking en het traject dat ik met Berina heb doorlopen.
Berina heeft mij geholpen met bewustwording. Zo ben ik mij meer bewust van mijzelf. Dat wil zeggen dat ik mij als persoon met al mijn kwaliteiten en kwantiteiten, mijn eigenschappen en mijn gedrag beter heb leren kennen. Ik heb geleerd dat het heel belangrijk is dat ik mijzelf als persoon accepteer en dat het goed en genoeg is wie ik ben en waar ik voor sta.
Door het coachtraject heb ik een innerlijke rust gevonden die ik meedraag en uitstraal naar mijn omgeving. Niet alleen ikzelf ben daarbij gebaat, maar ook mijn privé- en werkrelaties.
Het coachtraject is een hele fijne herinnering: een herinnering aan besef, inzicht en verandering. Berina heeft mij als persoon geholpen om beter tot bloei te komen, en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Renee over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 09 09 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 9
Door omstandigheden heb ik lang over het traject gedaabn waardoor de effectiviteit niet optimaal is. Dit is niet te wijten aan de coach, maar aan mijzelf. Doordat er soms lang tussen de gesprekken zat, hebben de methoden niet altid het gewenste effect gehad. Verder heb ik de coaching als erg prettig ervaren. Er was een geode persoonlijke klik, en ik heb mij veilig gevoeld mijn onzekerheden en kwetsbaarheden te uiten. dit is zeer nodig om nieuwe inzichten te krijgen. De professionaliteit van de coach is erg goed.

Anoniem over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 16 08 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Ik heb het coachingstraject met Berina als heel prettig en waardevol ervaren. Ze heeft mij geholpen haalbare toekomst doelen te stellen en mijn eigenwaarde te vergroten. Door haar focus op intuïtie en praktische tools / oefeningen sta ik steviger in mijn schoenen en ben ik op weg om mijn doelen te bereiken.

Renatus over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 12 06 2015) Ondernemers coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Als je om hulp- of om begeleiding vraagt aan een coach dan heb je de belangrijkste stap al gezet. Bovendien weet je dan waarschijnlijk ook het antwoord al op wat je moet gaan doen. Een goede coach helpt je bij het zoeken en leid je naar het antwoord dat (nog) verborgen in je zelf ligt. Berina Jetten heeft mij langzaam maar trefzeker het antwoord laten vinden op hoe ik opnieuw met een frisse en ontspannen blik in het heden moet staan en met vertrouwen naar de toekomst moet kijken.

Lisa over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 07 06 2015) Performance coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
De coach is zeer deskundig en heeft een sterk ontwikkeld empatisch vermogen. Vanaf het eerste telefonische contact kreeg ik de indruk dat zij mij veel kon bieden. Dat is ook gebleken tijdens het coachingtraject. De sessies hebben me veel bruikbare inzichten opgeleverd die ik meteen kon toepassen in allerlei situaties, zowel binnen als buiten de werksituatie.

Anneke over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 17 05 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
Het coachingstraject heeft mij écht inzicht gegeven in mezelf. Niet alleen wat kan ik en wat ga ik doen op loopbaangebied, maar inzicht in mijn hele Ik. Dat maakt het een zeer effectief traject, want het gaat niet alleen om werk maar om je hele persoonlijkheid. Door de benadering en aanpak van Berina heb ik niet alleen helder gekregen wat op loopbaangebied de volgende stap is die ik ga zetten, maar ook wat ik daarnaast belangrijk vind, hoe ik daar vorm aan kan geven, de valkuilen en uitdagingen voor de toekomst.

Cindy over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 13 05 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
Voordat ik met de coaching begon wist ik niet zo goed meer wie ik nou eigenlijk was. Denk en voel ik nou wat ik wil of doe ik dit voor de ander? Ik was ‘mezelf’ aan het verliezen. Door Berina ben ik weer bewust geworden van mijn eigen gevoelens (mijn eigen ik). Ze geeft je echt het gevoel dat je er mag zijn en door haar aandacht, feedback heb ik meer inzichten en handvatten gekregen waarmee ik verder kan. Ik sta nu positiever in het leven en kan nu van binnenuit trots op mezelf zijn.

Hans over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 11 05 2015) Ondernemers coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
Coachingstraject van 9 keer bij Jetten Coaching. In dit traject was de opdracht: Een betere balans vinden tussen werk/ondernemen en privé. Berina is goed voorbereid, ging doelgericht te werk wat zich heeft geuit in verandering bij mijzelf. Ik heb mijn doelen opgeschreven, samen met Berina de weg erheen in kaart gebracht, nieuwe vaardigheden geleerd, ondertussen moedigde de aanpak van Berina mij aan om daadwerkelijk mijn doelen te bereiken. Ik heb balans gevonden en voel weer energie!

Nesrien over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 05 02 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 10
Ik vond het heel fijn om jou als coach te hebben. Je hebt mij heel erg bewust gemaakt van mijn gevoelens en van mijn gedrag. Met name hoe mijn gedrag en gevoel soms niet synchroon lopen. Hierdoor bleef ik niet dichtbij mezelf en stond ik al helemaal niet in mijn kracht.

J.P. de Maat over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 09 01 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Berina is een zeer toegewijde en persoonlijke coach. Door samen duidelijke doelen te stellen en aan de hand van vaak verrassende oefeningen helpt ze je een andere kijk op zaken te ontwikkelen en nieuwe stappen te nemen. Doordat Berina leergierig, ondernemend en zelf altijd in beweging is, inspireert ze en beschikt ze over een breed instrumentarium en veel kennis om het werkende leven met nieuwe perspectieven te bezien. Ze luistert en observeert scherp, neemt de tijd voor je, geeft duidelijke feedback en moedigt je met veel enthousiasme aan om nieuwe wegen te bewandelen.

Lai Ming over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 26 11 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Berina Jetten is zeer toegankelijk, direct en proffesioneel. Bij Berina voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Zij luistert goed naar mij en benoemt de zaken die voor mij op dat moment belangrijk zijn mee aan de slag te gaan, zonder het hoofddoel uit het oog te verliezen. Zij gebruikt verschillende technieken en heeft mij tools gegeven om mee te werken. Ik heb er veel van geleerd.

W. over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 24 07 2014) Communicatie
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 10
De startvraag was hoe beter te communiceren op mijn werk.
Berina heeft me veel tips en kennis gegeven om op een adequatere wijze om te gaan met o.a. de directie.
De sfeer was heel warm en prettig. Ik voelde me gehoord en begrepen.
Ik heb er veel aan gehad.

F over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 10 06 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Ik voelde me direct op mijn gemak en dat praat een stuk makkelijker. Door middel van verschillende oefeningen tijdens de gesprekken en de huiswerkopdrachten maak je steeds weer een stapje vooruit. Je kunt de zaken die je leert direct inzetten in het werk en daardoor krijg je snel het gevoel dat het helpt, en dat is ook zo.

Hester over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 26 05 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 7
Effectiviteit 8
Organisatie 9
In de afgelopen maanden heb ik mijzelf met behulp van Berina weer teruggevonden. Berina heeft mij geholpen een spiegel voor te houden waardoor ik de verbinding met anderen weer vanuit mijzelf kan maken en waardoor ik ook de verbinding tussen verstand en hart weer heb gevonden. Door het stellen van de juiste vragen heb ik een paar inzichten opgedaan die heel waardevol zijn.

Marloes over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 27 04 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
Het allerbelangrijkste was dat ik me meteen bij Berina op mijn gemak voelde en mezelf kon zijn. Haar manier van praten vind ik heel prettig en natuurlijk, ik wist altijd precies wat ze me wilde duidelijk maken. Ze wist vaak exact in woorden te omschrijven wat ik voelde of bedoelde terwijl ik dat zelf niet kon verwoorden. Dat vind ik heel fijn omdat het structuur en duidelijkheid brengt in de chaos in mijn hoofd. Ik heb veel van haar geleerd omdat ze de kennis met me heeft gedeelt die op mij van toepassing is en die ik op dat moment nodig had. Er straalt een energie van haar af die mij heeft geactiveerd waardoor ik nu ga doen wat me te doen staat.

Jasper over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 11 03 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
Fijne persoonlijke begeleiding met een coach die alles bij elkaar weet te houden en te brengen. Ze kan dingen doorzien die je zelf niet zo onder woorden kan brengen en dat kan je weer op andere inzichten brengen.

Rosa over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 01 12 2013) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Dit coachingtraject heeft mij bewust gemaakt van zaken die ik zelf in eerste instantie niet had kunnen bedenken, maar achteraf wel heel herkenbaar zijn. Berina heeft mij geholpen om meer tot de kern te komen van mijn leervragen, samen met haar kwam ik tot net dat stukje extra wat nodig was om mijzelf beter te leren begrijpen en bewustwording en verandering in gang te zetten. Dat heeft geleid tot bijzondere inzichten en ervaringen.

Karen over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 25 11 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
Dit coachtraject heeft mij veel inzicht gegeven in mezelf. Waarom doe ik wat ik doe? Wat levert mij dit op (of niet)? Sluit dit aan bij wat ik wil bereiken en de dingen die ik echt belangrijk vindt? En als dit niet het geval is (vaak weet je immers wel dat iets niet bij je past of dat je met je reactie niet bereikt wat je wil bereiken) hoe kan ik er dan zelf voor zorgen dat dit verandert?
Berina houdt je een spiegel voor en zorgt ervoor dat je bewust wordt van je eigen handelen en je behoeftes. Ze geeft verheldering zonder de zaken voor je in te vullen, maar is als geen ander instaat om verbanden te leggen die je zelf niet ziet. Daarbij is Berina kritisch, er is geen ruimte om voor jezelf weg te lopen, maar geeft ze je gelijktijdig het gevoel dat je mag zijn wie je bent. Zeer belangrijk in het hele traject is dat Berina je naast bewustwording ook “tools” geeft om zaken te veranderen. Door middel van concrete opdrachten leer je hoe je zaken kunt veranderen/verbeteren. Je leert niet alleen in kaart brengen wat je aandachtspunten zijn en waarom, maar ook hoe je hieraan kunt werken. Berina is een betrokken coach die de tijd voor je neemt. Ze weet een prettige en vertrouwde omgeving te creëren waardoor je je ook echt open durft te stellen. Een echte aanrader!

Maria Skoula over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 21 10 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
De coachingssessies met Berina Jetten heb ik ‘socratische gespreksessies’ genoemd. Berina als een vroedvrouw die ervoor zorgt dat de ‘bevalling’ goed verloopt. Berina is een goede vroedvrouw die rustig naar moeilijke plekken gaat zodat ik zelf kon ontdekken waar mijn macht en onmacht zit waar de inspiratie en waar de blokkades zitten. Ik hoop niet dat het wollig of luchtig klinkt omdat het niet het geval is. Trouwens je kan Berina niet om de tuin leiden!! Ik kan alleen maar zeggen dat alles weer stroomt. Ik ben ervan overtuigd dat het bewustwordingsproces, mijn manier van denken en dus mijn houding positief heeft beïnvloed.
Berina, dank je wel.

Carola over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 07 10 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
De training die ik bij Berina heb gevolgd was erg leerzaam. Door de prettige betrokken en open en eerlijke manier van coachen ben ik tot inzichten gekomen die ik zelf niet kon vinden. En nu toch zelf gevonden heb. De humor die daarbij kwam kijken was een heerlijke ontlader in de soms ook erg confronterende oefeningen.

Rejhan over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 27 09 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 10
Kenmerkend aan dit coachtraject was dat Berina mij een spiegel voorhield en mij hierdoor nieuwe inzichten heeft gegeven. Daar bedank ik haar enorm voor. Berina is een fijne coach die ik iedereen zal aanraden!Aan mij de taak om verder aan mezelf te werken met de handvaten die ik toegereikt heb gekregen….

Vanessa over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 10 08 2013) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Berina is a fantastic person, who helps to make someone feel very fast at ease and who is very involved. At the same time, she also pushes you out of your comfort zone, to undertake the necessary steps for change to happen.
In the course of my 8 months coaching,I learnt a lot about myself and how to overcome certain patterns in my life. My coaching goal on how to become more happy with myself in both, personal and professional life has been reached – important now is to keep on working on it!

Arjan van den Akker over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 08 08 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
Zeer prettige, persoonlijke begeleiding. Tastbare tips en tricks om mee aan de slag te kunnen.
Berina legt geen oordeel in haar begeleiding, de conclusies laat ze je zelf trekken.

Anne over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 25 04 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 10
De coaching met Berina heeft me inzicht gegeven in wat voor mij professioneel en persoonlijk belangrijk is en de manier hoe ik beter mijn doelen kan bereiken. Tijdens de eerste sessies heb ik een terugreis naar mijn verleden gemaakt, wat best confronterend was. Mede door het coachtraject werd mij duidelijk van welk werk ik energie krijg, wat me plezier geeft en ook welke gewoontes mijn relatie met anderen soms moeilijker maken dan nodig is. Nu ben ik meer bewust wat ik nodig heb om me goed te voelen, waar ik echt plezier van krijg en hoe ik mijn grenzen kan stellen in relatie tot anderen, om beter voor mezelf te zorgen. Berina is zeer professioneel maar weet ook goed hoe ze je moet begeleiden op een manier dat je je altijd in professionele en betrouwbaar handen voelt. Zij is zeer betrokken en neemt ruim de tijd om je op een zorgvuldige en lieve manier te begeleiden. Kortom: ik ben heel tevreden over het coachtraject.

Seebregts over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 02 04 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 10
Organisatie 8
Ik vind het bijzonder dat je in de sessies zo ruim de tijd neemt, en dat je nooit gehaast doet, of je eigen gedachte/vorm doorzet ten koste van een spontane ingeving, maar daar juist veel aandacht aangeeft. Dat voelt zeer goed.Dit coachingtraject heeft mij een groot vertrouwen in mijn eigen kunnen en in mijn toekomst gegeven. Ik ben tevreden omdat ik aan het begin van het traject volledig in het duister tastte naar wat ik met mijn dagen aan moest. Nu is mijn enige probleem dat ik tijd tekort kom om alle plannen uit te voeren.

M. over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 01 04 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
Na mijn studie ben ik terecht gekomen bij mijn 1e werkgever, een grote multinational. Ik werk daar al 5 jaar met plezier, maar speelde steeds meer met de vraag: is dit het nou? Ik heb leuke collega’s en leer enorm veel, maar de essentie van wat het bedrijf doet (zoveel mogelijk van product x verkopen) en waar ik mij dus dag in dag uit mee bezig houdt, staat me steeds meer tegen. Vandaar een coachingtraject.
Eerst hebben we duidelijk het doel van het coachtraject geformuleerd. Voor mij was dat doel: helder krijgen welke loopbaanmogelijkheden (werk/branche) voor mij passend en bevredigend zijn. Met als gevolg dat ik: uit mijn impasse kom en meer rust, ruimte & energie ervaren en ik weet wat voor baan in welke sector bij me past & ik heb dan ook concrete stappen gezet om dit te verwezenlijken.Gedurende de 7 coachingssessies heb ik veel geleerd:
– inzicht in mijn kwaliteiten & valkuilen en mijn normen en waarden, tevens wat dit betekent voor mij in een baan.
– inzicht in waarom ik ben zoals ik ben. Zo heb ik bijvoorbeeld van mij 2 grootste valkuilen kunnen achterhalen waar ze vandaan komen. Dat helpt enorm om je valkuilen accepteren en om er vervolgens aan te gaan werken.
– leren voelen ipv alles vanuit ratio beredeneren
– accepteren ‘het is wat het is’
– ik weet nu wat voor soort baan ik zoek en welke branches mijn interesse hebben. Ik weet vooral wat ik moet doen om de juiste baan te vinden. Ik heb al een aantal concrete stappen gezet (bv. een grote lijst gemaakt met potentiële interessante bedrijven, 4 oriëntatie gesprekken gevoerd met mensen die bij een bedrijf op mijn lijst werken & een duidelijk actieplan gemaakt).
Kortom door het coachingtraject heb ik meer inzicht verkregen in wat ik wil & kan en heb ik de juiste tools gekregen om nu een nieuwe baan te gaan zoeken die daar bij past. Bovendien heb ik nu zin en energie om hier mee bezig te zijn omdat het helderder is naar wat ik op zoek ben en hoe ik dat kan vinden. Dat geeft rust!
Berina is een authentieke, inspirerende, krachtige vrouw. Ik voelde me snel op mijn gemak en begrepen. Berina heeft een hele relaxte houding, luister goed, geeft je de ruimte en ziet verbanden en kan conclusies trekken die je zelf niet ziet. Daarnaast werkt ze doelgericht & worden er steeds concrete vervolgstappen geboden. Gelukkig is er geregeld tijd voor humor.
Een coachingtraject bij Berina is absoluut een aanrader! Je verkrijgt op een leuke manier (spelvorm, gesprekken, oefeningen, huiswerkopdrachten etc.) inzicht in je kwaliteiten, valkuilen, normen en waarden en bouwt samen een steeds duidelijk plaatje van een baan/branche waarin je het maximale uit jezelf kunt halen!

Thom Dieben over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 13 03 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
“Is dit nu wat het is?” was het gevoel dat na 2,5 jaar advocatuur eigenlijk vooral overheerste. Wetende dat van niets doen nog nooit iets echt veranderd is ben ik op advies van een vriendin op zoek gegaan naar een loopbaancoach om me te helpen een aantal fundamentele loopbaanvragen te beantwoorden (waarom doe ik wat ik doe? Is dit wat ik echt leuk vind? Is dit de juiste balans werk/privé etc). Ik heb met diverse coaches kennismakingsgesprekken gehad maar wist na tien minuten al zeker dat ik bij Berina in goede handen was. Berina is betrokken, goed geïnformeerd, intelligent en kritisch. Ze heeft geen enkele moeite vastgeroeste patronen en ideeën te benoemen en te tackelen en waar nodig luchtkastelen zonder pardon door te prikken. Ze helpt inzichten te verkrijgen en biedt een helder en haalbaar raamwerk om daadwerkelijke veranderingen door te voeren in je loopbaan. Het coachtraject dat ik heb gevolgd was logisch en prettig opgebouwd. Door middel van diverse gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten wordt duidelijk inzichtelijk gemaakt hoe jeugd, opvoeding, scholing en studie (soms meer dan je lief is) vormend zijn geweest voor de keuzes die in je loopbaan maakt en hoe je je op de werkvloer opstelt. Dat inzicht vond ik verfrissend en verhelderend en vormde een logische brug naar het in kaart brengen van (onderbewuste) interesses, vaardigheden en normen en waarden. Die kennis wordt vervolgens toegepast om enerzijds je huidige baan te analyseren (Wat vind ik leuk aan wat ik nu doe? Wat niet? Komen mijn competenties en normen en waarden hierin terug? etc) en anderzijds te bezien of het noodzakelijk is het roer in je (loop)baan (gedeeltelijk) om te gooien (Wat kan ik in m’n huidige baan veranderen om deze meer tegemoet te laten komen aan mijn competenties en normen en waarden? Is m’n werk/privé balans in orde en, zo nee, hoe kan ik dit verbeteren? Wil ik me niet misschien ook op andere (professionele) vlakken ontplooien en, zo ja, wat dan en hoe? etc). Berina zorgt er met oefeningen en opdrachten steeds voor dat inzichten ook leiden tot actie en resultaat. Aan het einde van iedere sessie worden doelen geformuleerd (“je hebt zus en me zus met je baas besproken”, of “je hebt met die en die een afspraak gehad om te praten over dit en dit”) en de resultaten daarvan staan centraal in de volgende sessie.Ik heb in totaal acht sessies gehad bij Berina (inc. intakegesprek negen). Het totale traject was niet goedkoop maar wat mij betreft dubbel en dwars het geld waard. Voor een ieder die voelt dat het tijd is eens kritisch naar z’n loopbaan te kijken een echte aanrader!

Jeroen over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 08 03 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Ik ben op een zeer goede en deskundige wijze gecoached door Berina. Door, voor mij, verrassende en interessante opdrachten ben ik veel beter in mijn werk en daardoor ook in mijn leven komen te staan. Berina gaf mij voldoende vrijheid en rust om dit te bereiken, niettemin ging zijn op de juiste momenten in op antwoorden van mij die voor mijzelf verdiept verduidelijkt moesten worden. Dat heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren. Ik ging vaak gestrest naar de sessies toe en kwam daar tot rust gekomen vandaan. Dat gevoel heb ik steeds beter weten vast te houden.

Antoinette over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 16 05 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
Berina heeft me begeleid in het proces om weer mezelf te worden en te ontdekken wat ik écht wil. Hoe meer je jezelf bent, hoe beter je je voelt. Het geeft me rust en vertrouwen.
Berina laat je zijn wie je bent en door haar aandacht, feedback en concrete opdrachten heb ik inzichten en handvatten gekregen waarmee ik zelf verder kan. Na elke sessie was ik al weer een stap verder!
Alle doelen die we hadden vastgesteld aan het begin van het traject zijn bereikt. Het was een waardevol en bemoedigend traject waaraan ik heel veel heb! Ik zie weer perspectief en heb vertrouwen in mezelf en de toekomst.

J. uit Amsterdam over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 01 05 2012) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
Mijn coachvraag vooraf was: “Hoe kan ik mijn ambities verder ontwikkelen in mijn huidige werk?”. Ik vond het moeilijk om mijn eigen ruimte in te nemen op het werk en daarbij duidelijk mijn grenzen aan te geven. Ik was op zoek naar eigen verantwoordelijkheden, maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Het belangrijkste voor mij was om te bedenken wat ik wilde, zowel op mijn werk als in de toekomst. Ik had nieuwe uitdagingen nodig.Soms helpt het als iemand je een spiegel voorhoudt. Dit was Berina voor mij. Het coachtraject heeft mij dan ook veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb geleerd om open te zijn en uit te spreken wat ik nodig heb. Daarnaast zie ik nu in wat je met je eigen gedrag kunt bereiken. Vaak ben je zelf de enige die jouw toekomst in de weg staat.

H. Verbeek over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 15 03 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
Ik heb Berina leren kennen als een gedreven en enthousiaste coach met echte interesse in mensen. Ze zit vol energie; ze is open, vriendelijk en oprecht. Tijdens het coachingtraject hanteert ze een
sterk positieve benadering om zo het beste uit je te halen. Voor mij persoonlijk was het ook een enorm pluspunt dat Berina een echte coach is met de daarvoor benodigde bagage in de vorm van relevante opleidingen en kennis.

Ellen Klatt over Jetten Coaching en Consultancy (ervaring ingevuld 08 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
De coach heeft mij gehopen om mij bewust te worden van automatisch gedrag dat niet bevorderend is voor een goede samenwerking met anderen.
Daarna samen met mij gekeken naar manieren om meer binding met anderen te krijgen op een wijze die bij mij past en op een meer ontspannen manier tot resultaten te komen.
Daarvoor heb ik diverse technieken geleerd om mij te helpen situaties te analyseren en mijn gedrag bij te stellen.
Ik hoop zelf dat dit aangeleerde gedrag ook op den duur minder bewust moet worden opgeroepen, maar meer vanzelf zal gaan. Daar zal ik de komende 6 maanden aan werken.
Doordat ik steeds zinvolle feedback kreeg van de coach als ik bepaalde situaties beschreef kon ik ook in de echte situaties snel tot resultaat komen en zagen anderen ook verschil.

Reacties zijn gesloten.