Referenties

Ervaringen met coaching. Klanten waarderen ons via het onafhankelijke Coachingland platform op de volgende punten:

Algemeen 8,7
Coach 9,1
Inhoud 8,8
Effectiviteit 8,6
Organisatie 9
 Jetten Coaching Amsterdam
“Is dit nu wat het is?” was het gevoel dat na 2,5 jaar advocatuur eigenlijk vooral overheerste. Wetende dat van niets doen nog nooit iets echt veranderd is ben ik op advies van een vriendin op zoek gegaan naar een loopbaancoach om me te helpen een aantal fundamentele loopbaan vragen te beantwoorden. Waarom doe ik wat ik doe? Is dit wat ik echt leuk vind? Is dit de juiste balans werk/privé?
Ik heb met diverse coaches kennismakingsgesprekken gehad, maar ik wist na tien minuten al zeker dat ik bij Berina in goede handen was. Berina is betrokken, goed geïnformeerd, intelligent en kritisch. Ze heeft geen enkele moeite vastgeroeste patronen en ideeën te benoemen en te tackelen en waar nodig luchtkastelen zonder pardon door te prikken. Ze helpt inzichten te verkrijgen en biedt een helder en haalbaar raamwerk om daadwerkelijke veranderingen door te voeren in je loopbaan.
Ervaringen met coaching van Thom Diepen, Amsterdam

Het coachtraject is een reis naar binnen geweest.
Confronterend en intrigerend. Langzaamaan borrelde van alles naar de oppervlakte en kwam ik in beweging. Ik heb handvatten gekregen om verder te gaan en zelf te onderzoeken en bepalen waar mijn perspectief ligt. Berina heeft mij geleerd de werkelijkheid van een afstandje te bekijken.
De gesprekken waren prettig en verhelderend. Het was fijn om eerst dieper in te gaan op de huidige situatie en om te kijken of daar verbeterpunten zitten, om vervolgens breder te kijken en te onderzoeken of mijn baan geschikt is voor mij.
Ervaringen met coaching van Maria, Amsterdam

Als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf en je persoonlijke doelen écht wilt halen, dan moet je bij Berina zijn.
Berina is een toegewijde coach met het hart op de goede plaats. Als coach weet ze tot de essentie te komen waarbij zij de doelstelling tijdens het coachtraject goed voor ogen blijft houden. Zij hanteert verschillende methodieken toegespitst op de persoon om tot nieuwe inzichten te komen. Haar open en directe aanpak is verhelderend en gaat vaak gepaard met humor.
Het is heel fijn om met Berina te klankborden waar je staat in je loopbaan en te ervaren hoe je bewuster met situaties kunt omgaan. Ik beveel Berina daarom van harte aan als coach.
Ervaring met coaching van Sabine Saad, Amsterdam

Berina heeft me begeleid in het proces om weer mezelf te worden en te ontdekken wat ik écht wil.
Hoe meer je jezelf bent, hoe beter je je voelt. Het geeft me rust en vertrouwen. Berina laat je zijn wie je bent en door haar aandacht, feedback en concrete opdrachten heb ik inzichten en handvatten gekregen waarmee ik zelf verder kan. Na elke sessie was ik al weer een stap verder! Alle doelen die we hadden vastgesteld aan het begin van het traject zijn bereikt. Het was een waardevol en bemoedigend traject waaraan ik heel veel heb! Ik zie weer perspectief en heb vertrouwen in mezelf en de toekomst.
Ervaringen met coaching van Antoinette, Amsterdam

Mijn coachvraag vooraf was: “Hoe kan ik mijn ambities verder ontwikkelen in mijn huidige werk?”.
Ik vond het moeilijk om mijn eigen ruimte in te nemen op het werk en daarbij duidelijk mijn grenzen aan te geven. Ik was op zoek naar eigen verantwoordelijkheden, maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Het belangrijkste voor mij was om te bedenken wat ik wilde, zowel op mijn werk als in de toekomst. Ik had nieuwe uitdagingen nodig.
Soms helpt het als iemand je een spiegel voorhoudt. Dit was Berina voor mij. Het coachtraject heeft mij dan ook veel nieuwe inzichten gegeven. Ik heb geleerd om open te zijn en uit te spreken wat ik nodig heb. Daarnaast zie ik nu in wat je met je eigen gedrag kunt bereiken. Vaak ben je zelf de enige die jouw toekomst in de weg staat.
Ervaringen met coaching van J., Amsterdam

Op je werk gaat alles z’n gangetje, je hebt plezier in wat je dagelijks doet. Totdat je hoort dat je overbodig bent geworden, omdat het bedrijf gaat reorganiseren.
Het is mij overkomen. Berina Jetten bood met haar Personal coaching uitkomst. Ik ben geneigd mijn zwakke punten weg te drukken, maar door gesprek en spel (zoals het ‘kernkwadrantenspel’) kwamen deze punten verrassend snel naar boven en werden ze bespreekbaar. Berina heeft een luisterend oor, weet alles goed samen te vatten en de kern problemen te benoemen; ze neemt ook alle tijd voor je.
Ik ben 57 jaar en verwachtte aan het begin van het traject geen wonderen, een nieuwe job bijvoorbeeld. Maar het traject heeft me wel inzicht in mijzelf gegeven. En het werd mij duidelijk wat ik ten diepste het liefst wil doen. Ik ben nu mijn eigen bedrijf aan het opbouwen en uitbouwen. Spannend, maar ontzettend leuk om te doen. Het leven blijft elke dag een uitdaging voor me. Ik merk dat ik steeds meer mijn grenzen aan het verleggen ben.
Ervaringen met coaching van Frank, Amsterdam

Ik heb een persoonlijk coachingstraject bij Berina doorlopen. Ik kan terugkijken op een erg prettige en nuttige coaching.
Berina neemt de tijd om je verhaal aan te horen, luistert goed en stelt je op een prettige manier op je gemak. En hoewel dat eerst niet zo lijkt, kom je binnen een aantal gesprekken tot de kern van je problemen en de oplossingen daarvoor. Verbazingwekkend knap. Ik ben blij dat Berina mijn coach was.
Ervaringen met coaching Hans Korver, Wormer

Ik ben erg tevreden over de aanpak van de coach. Ik wilde groeien in mijn nieuwe rol van leidinggevende en dat is met de coaching heel goed gelukt.
Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen, weet mijn grenzen beter aan te geven, durf mij meer te uiten en heb een beter contact met mijn medewerkers. Zij nemen mij meer in vertrouwen en zijn mij ook meer gaan zien als een leidinggevende waar ze echt wat aan hebben. Jetten Coaching en Consultancy is voor mij een echte aanrader.
Ervaringen met coaching van Ellen, Amsterdam

Door de loopbaancoaching heb ik weer zin in mijn werk gekregen. Ik ben opener geworden en durf meer mezelf te zijn. 
Daardoor hebben mijn leidinggevende, maar ook mijn collega’s mij veel beter leren kennen en meer vertrouwen gekregen in de manier waarop ik mijn werk doe. Eindelijk word ik voor ‘vol’ aangezien en heb ik mijn eigenwaarde weer terug. Ik heb mij nooit gerealiseerd dat mijn ‘oude’ gedrag zo’n impact had op anderen.
Ervaringen met coaching van Mevrouw I., Amsterdam

Reacties zijn gesloten.