Effectieve communicatie

Hoe breng je je boodschap helder en effectief over? En hoe ga je om met weerstand? Wat is jouw manier van communiceren; wat kun je versterken of verbeteren? Bij Effectieve communicatie leert coach Berina Jetten je om je communicatievaardigheden en persoonlijke effectiviteit te versterken. Het gaat daarbij verder dan het aanleren van praktische vaardigheden. Je zelfinzicht, vertrouwen en assertiviteit zijn na de coaching vergroot. En je staat sterker in de samenwerking met anderen en in overleg- en werksituaties.

Voor wie

Effectief communiceren is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die effectiever willen samenwerken en hun persoonlijke prestatie én presentatie willen verbeteren.

Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek. Dit om antwoord te krijgen op je vragen en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen. Gemiddeld duurt een coachtraject Effectieve communicatie 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken. 

De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces. Je werkt aan kwaliteiten die je gaat versterken. Ook ga je aan de slag met thema’s die je belemmeren om effectief te communiceren. Dat kunnen thema’s zijn als zelfvertrouwen en assertiviteit. De werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, zetten we in. Dat verschilt per persoon, maar de basis is hetzelfde.

Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten werken we aan je doelstelling. Kenmerkend voor de werkwijze van ons bureau is de relatie tussen wat je wilt in je werk en leven en wie jij bent als persoon. We gaan dus verder dan het aanleren van praktische vaardigheden, zodat je ook constructief om kan gaan met terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, inspirerend, open-minded en resultaatgericht.

Locatie 

Effectieve communicatie in Amsterdam vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.

Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Jetten Coaching en Consultancy krijgt veel aanvragen voor effectieve communicatie. Samen met de professional onderzoeken we wat er specifiek nodig is. Dat kan echt van mens tot mens verschillen. Vraag een kennismakingsgesprek aan en ervaar wat het coachtraject Effectieve communicatie voor jou of je organisatie kan betekenen. 

maak-afspraak

Reacties zijn gesloten.