Effectieve communicatie

Hoe breng je je boodschap duidelijk en helder over? Hoe ga je om met weerstand? Wat is jouw manier van communiceren en wat kun je versterken of verbeteren? Bij effectieve communicatie leert coach Berina Jetten je om je communicatievaardigheden en je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Het gaat daarbij verder dan het aanleren van praktische vaardigheden. Je zelfinzicht, vertrouwen en assertiviteit zijn na de coaching vergroot. Je leert sterker te staan in de samenwerking met anderen en in overleg- en werksituaties.

Voor wie

Effectief communiceren is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die effectiever willen samenwerken en hun persoonlijke prestatie én presentatie willen verbeteren.

Werkwijze

  • Een kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen.
  • Gemiddeld duurt een coachtraject Effectieve communicatie 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken.
  • De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces.
  • Kenmerkend voor de werkwijze van ons bureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. We gaan dus verder dan het aanleren van praktische vaardigheden. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, inspirerend, open-minded en resultaatgericht.
  • Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. Elk mens is uniek. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden. 
  • Het traject start met het vergroten van je zelfkennis. We werken aan je kwaliteiten die je kunt versterken en aan thema’s die je belemmeren om effectief te communiceren. Dat kunnen thema’s zijn als zelfvertrouwen en assertiviteit. En uiteraard gaan we praktisch aan de slag met praktische oefeningen.
  • De gesprekken vinden plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar kunnen ook negatieve emoties en angsten. 

Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Ik krijg veel aanvragen voor effectieve communicatie. Samen met de cliënt onderzoeken we wat hij of zijn specifiek nodig heeft.  Dat kan echt van mens tot mens verschillen. En dat werkt. Vraag een kennismakingsgesprek aan en ervaar wat het coachtraject Effectieve communicatie voor jou kan betekenen. 

maak-afspraak

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl 

Reacties zijn gesloten.