Disclaimer

Met de toegang tot en het gebruik van jettencoaching.nl stem je als bezoeker in met de inhoud van de website en de onderstaande voorwaarden en beperkingen.

 

Met de persoonlijke gegevens van bezoekers gaat Jetten Coaching & Consultancy  zorgvuldig om. Gegevens kunnen worden vastgelegd, zoals ingezonden formulieren of andere vormen van contact via deze website, voor onze dienstverlening en voor statistische, anonieme informatie. Met het verzenden van deze gegevens geef je Jetten Coaching & Consultancy toestemming deze gegevens te verwerken.

 

jettencoaching.nl is met zorg samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd of aangevuld. Ondanks de zorgvuldige samenstelling kan het voorkomen dat de inhoud van een tekst of blog verouderd is of onvolledig. Jetten Coaching & Consultancy is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Ook kunnen aan de gegevens, zoals die in deze website worden weergegeven, geen rechten worden ontleend.

 

Bij links of hyperlinks naar andere websites is Jetten Coaching & Consultancy niet aansprakelijk voor de inhoud, de aanbiedingen, de manier waarop deze websites met je persoonsgegevens omgaan of andere zaken die vermeld worden op deze websites. We nemen deze links of hyperlinks naar andere websites slechts op om je als bezoeker van deze site, te informeren.

 

Niets uit deze website mag worden overgenomen zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Jetten Coaching & Consultancy. Uiteraard mag je informatie wel downloaden en uitprinten voor persoonlijk gebruik.Jetten Coaching & Consultancy heeft het recht de inhoud van deze website en/of disclaimer naar eigen inzicht en op elk moment te veranderen of te beëindigen, zonder vooraankondiging.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de aan de website gekoppelde bestanden van derden.