Contact met coach

Jetten Coaching en Consultancy is gewoon open voor individuele trajecten. LIVE en online. Om veilig te werken in deze Corona periode, werk ik uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Ik kan zowel bij de ontvangst, als bij de koffie en het gesprek ruim 2 meter afstand houden. Ook heb ik een groot plexiglas voorzet scherm gekocht die ik tussen ons in kan plaatsen. Dat is vooral een must als je wilt werken met Integral Eye Movement Therapy (IEMT). Daarnaast heb ik een aantal extra voorzorgsmaatregelen ingezet zoals stoelen, handvatten en tafel schoonmaken na elke sessie etc. Verder is het goed om te weten dat er geen tot nauwelijks fysieke contacten met andere mensen in het kantoorpand zijn.

Wil je liever niet face-to-face afspreken, dan is ook online coaching mogelijk via FaceTime, Skype of Zoom. Op zich was ik niet zo’n voorstander van online coaching. Maar ik heb ondertussen geleerd dat een fysieke ontmoeting geen voorwaarde is voor een volwaardige sessie. De sessies gingen hartstikke goed. Daarom durf ik ze volmondig aan te bevelen. Blijf jezelf uitdagen, blijf groeien, want ontwikkeling staat nooit stil. 

Neem contact op met loopbaancoach, persoonlijke coach en organisatie / teamcoach Berina Jetten om van gedachten te wisselen over je loopbaan-, personal of teamcoach vraag.

 

coachingsbureau in Amsterdam dat gespecialiseerd in individuele loopbaan- en persoonlijke coaching. Voor zakelijke klanten en particulieren. Ook bieden wij Vitatrainingen aan die gericht zijn op het vergroten van de vitaliteit en het persoonlijk leiderschap van teams bij cultuurveranderingsprocessen binnen organisaties.

Coach Drs. Berina Jetten

Drs. Berina Jetten
Hillegomstraat 12-14
1058 LS Amsterdam
Nederland

KvK Amsterdam 343.528.87
BTW nr. NL001599787B88
Tel. 0621247396 |
info@jettencoaching.nl

Neem contact op met coach Berina Jetten

 

 

Om contact op te nemen voor een oriëntatiegesprek over een coachtraject kun je onderstaand contactformulier gebruiken of mij via info@jettencoaching.nl direct een bericht sturen.

Besluit je na dit gesprek dat een coachtraject voor jou niet geschikt is, dan ben je verder tot niets verplicht.

 

 

Naam (verplicht veld)

Email (verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)

Vragen / Opmerkingen

captcha

Voer bovenstaande code in

Reacties zijn gesloten.