Over Ons


Jetten Coaching en Consultancy is een coachingsbureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in individuele loopbaancoaching, persoonlijke coaching en organisatie-/teamcoaching. Voor zakelijke klanten en particulieren. 

Werkwijze 

Kenmerkend voor de werkwijze van ons coachbureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen.  Bij teamcoaching / organisatiecoaching staat de achterliggende bedoeling / missie van de organisatie en de vertaalslag daarvan naar het (in)effectieve gedrag van het team centraal. Per persoon / team wisselt de inhoud en werkvorm die wordt aangeboden. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, scherp op de essentie, zorgvuldig en resultaatgericht.

Voor wie 

Voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die hun persoonlijke en professionele ambities willen (her)ontdekken en realiseren is Jetten Coaching  coachingsbureau in Amsterdam het juiste adres. En voor teams die wendbaarder willen zijn binnen de complexe realiteit van hun organisatie met de vele laterale uitwisselingen en snelle veranderingen. Om weer daadkrachtig, effectief en geïnspireerd te (samen) te werken. 

Methodieken

We werken in de individuele coaching met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Systemisch Werken, TA Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie, rollenspellen en Integral Eye Movement Therapy (IEMT).  Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en de belangenvereniging NVNLP.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP

Neem contact op en wissel van gedachten wat Jetten Coaching en Consultancy voor jou of je team kan betekenen.

maak-afspraak

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl

Understand that the right to choose your own path is a sacred privilege. Use it. Dwell in possiblity.

– Oprah Winfrey

Reacties zijn gesloten.