Over Ons


Wij zijn een coachingsbureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in individuele loopbaancoaching en persoonlijke coaching. Voor zakelijke klanten en particulieren. 

Werkwijze

Kenmerkend voor de werkwijze van ons coachbureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.

Voor wie

Voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die hun persoonlijke en professionele ambities willen (her)ontdekken en realiseren is Jetten Coaching  coachingsbureau in Amsterdam het juiste adres. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd werken en leven.

Methodieken

We werken in de individuele coaching met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Systemisch Werken, TA Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie, rollenspellen en Integral Eye Movement Therapy (IEMT).  Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Ervaar in een persoonlijk gesprek wat Jetten Coaching en Consultancy voor je kan betekenen.

maak-afspraak

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl

Understand that the right to choose your own path is a sacred privilege. Use it. Dwell in possiblity.

– Oprah Winfrey

Comments are closed