Tarieven

Wij hanteren verschillende coach tarieven voor particulieren en organisaties. Een kennismakings-/intakegesprek is vrijblijvend en gratis als je na dit gesprek geen coaching wilt. 

Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Wij vinden het kennismakings-/intakegesprek belangrijk en nemen de tijd voor je. Een goed intakegesprek legt immers de basis voor een succesvol eindresultaat.  

Bij organisatiecoaching, teamcoaching of ‘coaching on the job’ hanteren we, afhankelijk van de coactvraag, andere tarieven. 

Loopbaan- of personal coach gesprek Per uur Duur coach gesprek
Bedrijven € 135,00 1,5 uur
ZZP-ers / ondernemers  €   90,00 1,5 uur
Particulieren €   80,00 1,5 uur
Kennismakingsgesprek kosteloos* 1,5 uur

Bovenstaande coaching tarieven zijn exclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Een coachtraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk.

Wil je van gedachten wisselen? 

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek en ervaar zelf wat  Jetten Coaching en Coultancy voor je kan betekenen.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en de belangenvereniging NVNLP.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP

Regelmatig wordt samengewerkt met een team van gecertificeerde coaches.

KvK Amsterdam 343.528.87
BTW nr. NL001599787B88

Reacties zijn gesloten.