Tarieven

Wij hanteren verschillende coach tarieven voor particulieren en bedrijven. Een kennismakings-gesprek / intake  is vrijblijvend en gratis als je na dit gesprek besluit niet met de individuele coaching door te gaan. Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Een goed intakegesprek legt namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat.

Bij organisatiecoaching of teamcoaching hanteren we, afhankelijk van de coachvraag, andere tarieven.

Loopbaan- of personal coach gesprek Per uur Duur coach gesprek
Bedrijven € 135,00 1,5 uur
ZZP-ers / ondernemers  €   90,00 1,5 uur
Particulieren €   80,00 1,5 uur
Kennismakingsgesprek kosteloos* 1,5 uur

Bovenstaande coaching tarieven zijn per 1 januari 2019 exclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Een coachtraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Ervaar in een persoonlijk gesprek wat Jetten Coaching en Consultancy voor je kan betekenen.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Beroepsverenigingen 

Jetten Coaching en Consultancy is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen.

Beroepsvereniging NOBCOIntegral Eye MovementBeroepsvereniging NVNLP

Regelmatig wordt samengewerkt met een team van gecertificeerde coaches.

KvK Amsterdam 343.528.87
BTW nr. NL130498105B01

Reacties zijn gesloten.