Tarieven

 

Wij hanteren verschillende coach tarieven voor particulieren en bedrijven. Een kennismakingsgesprek / intake voor loopbaancoaching en personal coaching is vrijblijvend en gratis als je na dit gesprek besluit niet met de coaching door te gaan. Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Een goed intakegesprek legt namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat.

Per uur Duur coach gesprek
Loopbaan- of personal coach gesprek
Bedrijven € 135,00 1,5 uur
Particulieren €   80,00 1,5 uur
Kennismakingsgesprek kosteloos* 1 – 1,5 uur

NB: Bovenstaande coaching tarieven zijn per 1 januari 2019 exclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Een coachtraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

NOBCO

Jetten Coaching en Consultancy werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO). Regelmatig wordt samengewerkt met een team van gecertificeerde coaches.

KvK Amsterdam 343.528.87
BTW nr. NL130498105B01

Comments are closed