Aanbod

Hier vind je ons coaching aanbod. Face-to-face of via FaceTime, Skype of Zoom.

Individuele coaching 

Individuele coaching is een krachtig ontwikkelinstrument. Specifiek voor professionals die meer effectiviteit, voldoening én plezier uit hun werk en leven willen halen. De coaching is een doelgericht coach proces waarin je een koers ontwikkelt die past bij wie je écht bent, bij je talenten en ambities. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Dat geeft zelfvertrouwen en helpt je om krachtige keuzes te maken. Door bewust te worden van je competenties, talenten en valkuilen vind je een nieuw kompas om je potentieel effectief en geïnspireerd in te zetten.

Je kunt veel boeken lezen over werkgeluk, zoals dat van Bruce Daisley ‘Plezier in je werk’. Soms werkt dat prima. Het rendement van individuele coaching is meestal hoger, omdat het is afgestemd op jouw specifieke vraag en situatie. Wij leveren maatwerk. Zowel de organisatie als jijzelf hebben hier profijt van.  Bekijk hier de mogelijkheden voor individuele coaching:

Teamcoaching

Teamcoaching brengt teamleden in beweging om hun gemeenschappelijke doel, vraagstuk of uitdaging aan te kunnen. Een sterk team is sneller in staat problemen op te lossen, talenten te benutten, kosten te besparen, de productiviteit én het werkplezier te verhogen. Dat is vandaag de dag niet eenvoudig. Door de vele laterale uitwisselingen en snelle veranderingen binnen organisaties, is de realiteit voor teams complexer geworden. Vaak zetten teamleden zich onbewust vast, waardoor ze het gezamenlijke probleem in stand houden. Teamcoaching kan net dat beetje ‘zuurstof’ in je team brengen, om er samen meer uit te halen.

Als sterk en wendbaar team bereik je eenvoudig meer dan alle teamleden afzonderlijk kunnen bereiken. Wendbare teams hebben wendbare leiders nodig. Het is mijn missie om samen met jou als leider de kracht, vitaliteit en wendbaarheid van je team te ontsluiten.

Organisatiecoaching

Organisaties zijn constant aan het veranderen. Organisatiecoaching is gericht op de ontwikkeling en verandering van de gehele organisatie. Wij letten daarbij niet alleen op het probleem wat zich voordoet, maar kijken vooral naar de interactie en de onderliggende patronen binnen de organisatie. Want die houden elkaar vaak in stand of versterken elkaar zelfs. Wij begeleiden organisaties bij het leren herkennen en zelf oplossen van hun (complexe) organisatievraagstukken. Met als doel dat effectief in te inspelen op nieuwe vraagstukken en uitdagingen in hun omgeving. 

Wil je van gedachten wisselen over jezelf, je medewerker, team of organisatie? Bel gerust of maak een afspraak.  

maak een afspraak met een coach

 

 

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. En teams die optimaal willen communiceren en samenwerken. Om krachtig, effectief en geïnspireerd te functioneren.

Reacties zijn gesloten.