Aanbod

Hier vind je ons coaching aanbod.

Individuele coaching

Individuele coaching is voor iedereen die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen. Het is een doelgericht coach proces waarin je sterker wordt in het uitzetten van een eigen koers en door te vertrouwen op je eigen visie. De coaching stimuleert je bij het maken van keuzes, het nemen van verantwoordelijkheid en het krijgen van inzicht in jezelf. Het benoemen van je competenties, kwaliteiten en valkuilen helpt je bij het veranderen van je gedrag. Zowel de organisatie als jijzelf hebben hier profijt van. Jetten Coaching en Consultancy begeleid je met een kort, intensief en persoonlijk coachingstraject op maat.

Organisatie coaching / Teamcoaching

Wanneer de kracht van een team wordt gemobiliseerd, bereik je samen meer dan alle teamleden afzonderlijk zouden bereiken. In een sterk team worden problemen sneller opgelost, talenten benut, kosten bespaard en stijgt de productiviteit. Als teams niet goed comuniceren en/of functioneren kan Jetten Coaching en Consultancy helpen om je team op een constructieve manier met elkaar in gesprek te laten komen. Vaak is de veiligheid laag en zijn de gesprekken te spannend of lastig om samen aan te gaan. Teamcoaching helpt mensen zich te uiten en naar elkaar te luisteren en bewust te maken van de (onbewuste) interactiepatronen door ze te benoemen.  Ook kan teamcoaching ingezet worden om het team effectiever te maken, door interventies in te zetten die het team écht in beweging zet. 

Coachtrajecten op maat

Werkwijze 

Er wordt begonnen met kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen over coaching en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen. Gemiddeld duurt een individueel coachtraject 7-9 gesprekken, ongeveer één keer per 2 tot 3 weken. Afhankelijk van je vraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk. Bij teamcoaching bekijken we in onderling overleg hoeveel bijeenkomsten nodig zijn. Onze aanpak is persoonlijk, open-minded en resultaatgericht. 

Ieder mens en elk team is uniek en daarom zijn onze coachtrajecten altijd maatwerk. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft wordt aangeboden. Met gesprekken, praktische en systemische oefeningen en met (reflectie)opdrachten werk je aan je doelstelling.

Alle individuele coachgesprekken vinden plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar worden op verzoek ook op locatie gehouden. De locatie van de teamcoach bijeenkomsten worden in onderling overleg afgestemd.

Methodieken

We werken in de individuele en teamcoaching  met beproefde methoden zoals Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland,  kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, systemisch werken, TA en Deep Democracy. Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen kunnen ook worden ingezet. Tevens wordt gewerkt met Integral Eye Movement Therapy (IEMT) waarbij je ogen in specifieke verschillende richtingen bewegen richting periferie, terwijl je denkt aan een problematische herinnering. IEMT kan helpen om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken en meer keuzevrijheid te genereren, waardoor de kwaliteit van het leven aanzienlijk kan worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat (team)coaching voor jou kan betekenen.

maak een afspraak met een coach

 

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. En teams die vastlopen in hun communicatie en samenwerking. Om weer krachtig, effectief en geïnspireerd te functioneren.

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl

Reacties zijn gesloten.