Aanbod

Hier vind je ons coaching aanbod.

Individuele coaching

Individuele coaching is voor iedereen die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen. Het is een doelgericht coach proces waarin je sterker wordt in het uitzetten van een eigen koers en door te vertrouwen op je eigen visie. De coaching stimuleert je bij het maken van keuzes, het nemen van verantwoordelijkheid en het krijgen van inzicht in jezelf. Het benoemen van je competenties, kwaliteiten en valkuilen helpt je bij het veranderen van je gedrag. Zowel de organisatie als jijzelf hebben hier profijt van. Jetten Coaching en Consultancy begeleid je met een kort, intensief en persoonlijk coachingstraject op maat.

Coachtrajecten op maat

Werkwijze

Er wordt begonnen met kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen over coaching en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen. Gemiddeld duurt een coachtraject 7-9 gesprekken, ongeveer één keer per 2 tot 3 weken. Afhankelijk van je vraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk. Onze aanpak is persoonlijk, open-minded en resultaatgericht.

Ieder mens is uniek en daarom zijn onze coachtrajecten altijd maatwerk. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Met gesprekken, praktische oefeningen en (reflectie)opdrachten werk je aan je doelstelling.

Alle coaching gesprekken vinden plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar worden op verzoek ook op locatie gehouden.

Methodieken

We werken in de individuele coaching en trainingen met beproefde methoden zoals Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst en de ijsberg van Mc. Clelland. Ook kan er gewerkt worden met het kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek en RET. Verder is er nog de mogelijkheid om  Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen toe te passen. Ook wordt gewerkt met Integral Eye Movement Therapy waarbij je ogen in specifieke verschillende richtingen bewegen richting periferie, terwijl je denkt aan een problematische herinnering. IEMT kan helpen om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken en meer keuzevrijheid te genereren, waardoor de kwaliteit van het leven aanzienlijk kan worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat coaching voor jou kan betekenen.

maak een afspraak met een coach

T. 0621247396 | info@jettencoaching.nl 

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven.

Comments are closed