Persoonlijk leiderschap Amsterdam

Zoek je een coach Persoonlijk leiderschap? Coach Berina Jetten kan je hierbij ondersteunen. Bij Persoonlijk leiderschap gaat het over jezelf leren kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. De kracht, rust en voldoening vinden in situaties van grote werkdruk en stress in de huidige complexe realiteit. Zodat je veerkracht ontwikkelt om weer écht van je werk en leven te genieten. 

Bij het coachtraject Persoonlijk leiderschap krijg je zicht op je gedrag, motivatie en bezieling. Waarom doe je wat je doet? Hoe helpt dit en hoe belemmert het jou? Je leert omgaan met weerstand, stress. Aspecten van het traject persoonlijke coaching kunnen ook aan bod komen.

Voor wie

Persoonlijk leiderschap coaching is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die grip willen op hun leven en werk. Na de coaching ben je assertiever, authentieker en daadkrachtiger. Je kunt meer ontspannen omgaan met je omgeving, de werkdruk en stress.

Werkwijze

Als startpunt maak ik een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek. Dat kan een persoonlijk gesprek zijn op mijn kantoor of we doen het gesprek telefonisch. Doel van dit gesprek is  antwoord te krijgen op je vragen over Persoonlijk leiderschap. En te ervaren wat het coachtraject voor jou kan betekenen.

Gemiddeld duurt een Persoonlijk leiderschap coachtraject 7 tot 9 gesprekken.

De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek geeft richting aan het coachproces.

Kenmerkend voor de werkwijze van Jetten Coaching en Consultancy is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken van het coachtraject Persoonlijk Leiderschap: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.

Door gesprekken, oefeningen, reflectie en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden.

Methodieken

We werken met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET of Systemisch Werken.

Ook lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen kunnen worden ingezet.

Of Integral Eye Movement Therapy, een behandeling die  helpt om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken. Daardoor krijg je meer keuzevrijheid, waardoor de kwaliteit van je leven aanzienlijk kan worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten. Maar is ook effectief bij het verder ontwikkelen van onderdelen van je identiteit, zoals assertiviteit en onzekerheid. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Van gedachten wisselen of dit traject bij je past? Bel me of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

maak-afspraak

T. 062124739 | info@jettencoaching.nl

Leiderschap is niet nature maar nurture.

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te functioneren. Daarnaast begeleid ik organisaties en teams bij communicatie, samenwerkings- of effectiviteitsvraagstukken om in beweging te komen en zelf de juiste en passende antwoorden te vinden. 

Reacties zijn gesloten.