Persoonlijk leiderschap Amsterdam

 

Zoek je een coach Persoonlijk leiderschap? Coach Berina Jetten kan je hierbij ondersteunen. Bij Persoonlijk leiderschap gaat het over jezelf leren kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. De kracht, rust en voldoening vinden in situaties van grote werkdruk en stress. Zodat je weer écht van je werk en leven kunt genieten. Kortom, je maakt de keuze te worden, wie je werkelijk bent.

Bij het coachtraject Persoonlijk leiderschap krijg je zicht op je gedrag, motivatie, zingeving, time management, leer je omgaan met weerstand en komen aspecten van persoonlijke coaching aan de orde.

Voor wie

Persoonlijk leiderschap coaching is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die grip willen krijgen op hun leven en werk. Na de coaching ben je assertiever, authentieker en daadkrachtiger. Je kunt meer ontspannen omgaan met werkdruk en stress.

Werkwijze

  • Een kennismakingsgesprek om antwoord te krijgen op je vragen over Persoonlijk leiderschap en te ervaren wat de coach voor jou kan betekenen.
  • Gemiddeld duurt een Persoonlijk leiderschap coachtraject 7 tot 9 gesprekken, ongeveer een keer per 2 tot 3 weken.
  • De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek, geeft richting aan het coachproces.
  • Kenmerkend voor de werkwijze van ons bureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk / leven en wie jij bent als persoon. Dat levert zelfkennis op die oplossingen biedt voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded, veilige leeromgeving, zorgvuldig en resultaatgericht.
  • Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. De inhoud en werkvorm die het meest optimale effect heeft voor jou, wordt aangeboden.
  • Het traject Persoonlijk leiderschap vindt plaats in de praktijk van Jetten Coaching en Consultancy op de Hillegomstraat 12-14 in Amsterdam, maar wordt ook op locatie gehouden.

Methodieken

We werken in de individuele coaching en trainingen met beproefde methoden als Geweldloos communiceren, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), de Logische Niveaus van Robert Dilst, de ijsberg van Mc. Clelland, kernkwadrant van Daniel Ofman, Gouden driehoek, RET, Lichaamswerk, associatieve technieken zoals werken met beelden, metaforen, levenslijn, focussen, geleide fantasie en rollenspellen. Ook wordt gewerkt met Integral Eye Movement Therapy waarbij je ogen in specifieke verschillende richtingen bewegen richting periferie, terwijl je denkt aan een problematische herinnering. IEMT kan helpen om belemmerende patronen en gedachten te doorbreken en meer keuzevrijheid te genereren, waardoor de kwaliteit van het leven aanzienlijk kan worden verbeterd. IEMT werkt snel en effectief bij terugkerende stressklachten, negatieve emoties en angsten. Hier meer uitleg over onze coachingmethodieken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ervaar wat het coachtraject Persoonlijk leiderschap voor jou kan betekenen.

maak-afspraak

 

 

 

T. 062124739 | info@jettencoaching.nl

Leiderschap is niet nature maar nurture.

 

Coach Berina Jetten van Jetten Coaching en Consultancy begeleidt leidinggevenden, medewerkers en particulieren bij het (her)ontdekken en realiseren van persoonlijke en professionele ambities. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven.

Reacties zijn gesloten.