Berina Jetten Jouw coach in Amsterdam

Individuele coaching op maat

Berina Jetten Jouw coach in Amsterdam

Individuele coaching op maat

Voor jou

Als Loopbaancoach, Personal Coach, Stress coach, Communicatie coach of Outplacement coach begeleid ik jou als professional, manager of als particulier om meer plezier, voldoening en resultaat uit je werk en leven te halen. Zodat je met zelfvertrouwen en focus je persoonlijke en professionele ambities gaat realiseren.

Dat betekent niet dat alles van een leien dakje gaat. Dat is onzin. Wel krijg je door zelfkennis en zelfbewustzijn meer zicht op je verlangens en helderheid over waar je echt energie uithaalt. Je leert hoe je jezelf in beweging zet om de situatie succesvol te kantelen. Om stap voor stap het werk te doen en het leven te leiden waar je trots op bent.

Individuele Loopbaan coaching, Personal coaching, Stress coaching, Communicatie coaching of Outplacement coaching heeft als voordeel dat je je op maat kunt ontwikkelen. De inhoud en werkvormen die het meest optimale effect hebben op jouw leerproces, worden aangeboden. Samen bepalen we de thema’s & onderwerpen en bespreken we de verwachtingen.

“Understand that the right to choose your path is a sacred privilege.
Use it.
Dwell in possibility.”

Oprah Winfrey

Jij hebt de touwtjes in handen

Individuele Loopbaan coaching, Personal coaching, Stress coaching, Communicatie coaching of Outplacement coaching vraagt wel wat discipline en zelfreflectie.
Je ontvangt de beste begeleiding maar uiteindelijk ben jij diegene die de touwtjes in handen heeft.
Als coach stimuleer ik het leerproces. Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen gedrag, bewustzijn en de keuzes die je maakt.

Individuele coaching van Jetten Coaching & Consultancy is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen of zijn talenten wil ontwikkelen. De coaching trajecten worden speciaal op jouw wensen, behoeften en leerproces afgestemd.

Met loopbaan coaching begeleid ik je naar jouw volgende stap in je carrière. Tijdens het coaching traject staat het werk centraal. In fases ontdek je wat er moet veranderen. Je krijgt zicht op wie je bent, wat je kunt, wat je werkelijk wilt en wat je hebt te doen. Gedurende het traject heb je een of meer stappen al uitgewerkt.

Personal coaching is helemaal afgestemd op wie jij bent, wat jij wilt en hoe jij dat kunt aanpakken. De coaching richt zich op wat je echt belangrijk vindt in je leven en werk en hoe je daar vorm aan kunt geven.

Met stress coaching leer je de signalen van stress herkennen. Maar ook hoe je goed met stress omgaat, zowel bij jezelf als bij je medewerkers. Dit verkleint de kans op overspannenheid of een burn-out. Vooral bij mensen die geen grote ‘praters’ zijn, kan de methodiek Integral Eye Movement Therapy (IEMT) doeltreffend werken.

Effectieve communicatie is een vorm van coaching voor iedereen die beter wil communiceren. Vooral binnen een team of als leider is dit onmisbaar. Zowel non-verbale als verbale communicatie staat centraal.

Outplacement is aan te raden bij (dreigend) ontslag. Vaak is het de werkgever die dit aanvraagt, maar medewerkers kunnen zich ook zelf aanmelden. 

Veel vragen die ik krijg zijn:

 • Ik ben toe aan een volgende stap in mijn loopbaan, maar welke baan past nu echt bij mij?
 • Ik ervaar geen voldoening meer in mijn baan. Moet ik op zoek gaan naar een andere werkgever of kan ik beter inzetten op een carrière switch?
 • Ik ben te onzichtbaar op mijn werk. Hoe kan ik mij profileren op een manier die bij mij past?
 • Wat zijn nu echt mijn kwaliteiten? Help me om die te ontdekken, zodat ik mijn potentieel optimaal kan inzetten in mijn werk.
 • Ik voel me onzeker in situaties die ik tegenkom in mijn werk. Hoe voorkom ik dat ik blokkeer?
 • Hoe kan ik effectiever overtuigen en beïnvloeden in kritische situaties?
 • Ik heb moeite met nee zeggen en ga confrontaties uit de weg. Hoe kan ik assertiever communiceren en optreden?
 • Ik ben moe en heb last van negatieve gevoelens. Hoe raak ik weer geïnspireerd en vol energie?
 • Ik moet te veel van mezelf en ben mezelf kwijtgeraakt. Hoe kom ik weer in mijn kracht?
 • Ik heb last van veel onrust. Hoe kan ik meer innerlijke rust ervaren?
 • Hoe zorg ik voor een fijne werk-privé balans?
 • Hoe kan ik me leren afstemmen op anderen en beter omgaan met hen?
 • Hoe krijg ik meer erkenning en waardering voor mijn werk?
Wat zeggen anderen?
Jetten Coaching Amsterdam favicom

Rachelle

"Door de coaching van Berina ben ik erachter gekomen waarom ik niet gelukkig was in mijn werk en wat voor mij belangrijke en essentiële waarden en drijfveren zijn om mijn werk leuk te kunnen vinden. Het heeft mij geholpen in mijn besluit om mijn baan op te zeggen en voor mezelf te gaan beginnen.
Wat ik heel erg prettig vind aan de coaching van Berina is haar persoonlijke, menselijke touch. Ik voelde me echt heel erg op mijn gemak bij haar en de praktijkruimte is met zorg en aandacht ingericht, waardoor je in een prettige, sfeer terecht komt. Tegelijkertijd is Berina zakelijk, professioneel en waren haar coachingmethodes voor mij bijzonder doeltreffend."

Jetten Coaching Amsterdam favicom

Maike Bosma

"Coaching door Berina is echt een persoonlijk traject dat volledig wordt toegespitst op jouw situatie, wensen en coachvraag. De wijze van coaching is ontzettend prettig. Er wordt veel aandacht besteed aan gevoel dat er in combinatie met de verschillende methoden en opdrachten voor zorgt dat er iedere sessie opnieuw belangrijke inzichten komen. Ik raad iedereen zulke fijne, persoonlijke en waardevolle coaching op maat aan bij Berina!"

Jetten Coaching Amsterdam favicom

Karin M.

"Berina is een geweldige coach om mee samen te werken. Intuïtief tast ze af wat je nodig hebt. Ze luistert goed, vraagt goed door en weet jouw innerlijke drijfveren te achterhalen. Ik vond het erg prettig samenwerken met Berina in mijn loopbaancoachingstraject. Ik hoorde eerder al goede ervaringen van vriendinnen die door Berina gecoached zijn en ook ik raad haar aan."

Particuliere opdrachtgevers

Wil je bedrijf de coaching niet (geheel) bekostigen? Of wil je niet dat je organisatie op de hoogte is van je coaching? Investeer in jezelf om met coaching meer plezier, voldoening en resultaat uit je werk en leven te halen.  Velen gingen je voor. Vaak zijn dat klanten uit de advocatuur, communicatie en marketing, onderwijs, IT en de gezondheidszorg.

Wil je ook ervaren wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact op.
Individuele coaching is er ook voor jou.